panasonic
Mobile

Panasonic pretvara vaše Apple mobilne uređaje u daljinski za TV

Panasonic je dodatno pojednostavio gledanje i pretraživanje vašeg VIERA TV-a * s novom VIERA Remote aplikacijom za Apple mobilne uređaje. Aplikacija u trenutku pretvara vaš iPhone, iPad ili iPod Touch u daljinski upravljač ekrana na dodir, što omogućuje brzu i intuitivnu navigaciju po alatima i funkcijama VIERA televizora, uključujući 3D postavke, SD karticu i VIERA Connect.

Aplikacija VIERA Remote je posebno korisna pri upotrebi usluge VIERA Connect, nove usluge „u oblaku“ s kojom Panasonic omogućuje uživanje u sportu, aktivnostima za zdravlje i fitnes, interaktivnim igrama i brojnim drugim sadržajima na televizoru, uz standardne filmske i televizijske programe.

panasonic

VIERA Remote je inteligentna aplikacija, koja vam omogućuje ne samo da pretražujete i pokrenete aplikacije kako vam odgovara, već i unosite tekst tamo gde je to potrebno. Na primer, kad tražite video na YouTube stranici ili unosite poruku na Facebook, aplikacija će automatski preklopiti na tastaturu na ekranu na dodir, kako biste jednostavno uneli tekst. Postoji i niz drugih ekrana za upravljanje drugim funkcijama, uključujući mogućnost korišćenja tradicionalnog izgleda daljinskog upravljača, ili ekrana za kontrolu pokreta za osnovne operacije poput menjanja kanala ili nivoa glasnoće.

Leave a Reply