Mobile

Peti MobileMonday Srbija

Peti domaći MobileMonday događaj održava se 5. decembra od 18h u Kulturnom Centru Grad u Beogradu, a tema događaja će biti mobilni marketing. I ovoga puta će se okupiti oko 150 zaljubljenika u mobilne tehnologije, koji će imati prilike da čuju tri predavanja stručnjaka iz ove oblasti. Sponzor događaja je Telekom Srbija.

Uvodno predavanje o mobilnom marketingu će održati Aleksandar Petković, iz firme Carnation Group. Aleksandar će u svojoj prezentaciji “Kako pogoditi pravo u centar?” pričati o prednostima i načinima korišćenja osnovnih koncepata mobilnog marketinga.

Ivan Jelić, tehnički direktor B92.net sajta i vođa tima odgovornog za B92 Android aplikaciju će predstaviti načine za monetizaciju Android aplikacija, kao i iskustva iz prakse.

Rodoljub Petrović iz slovenačke firme Celtra, čiju platformu za mobilno oglašavanje koriste neke od najvećih kompanija u svetu (Starbucks, Mercedes, Walt Disney, itd.) će predstaviti trenutno stanje i izazove mobilnog oglašavanja u svetu i regionu.

PRIJAVE
Prisustvovanje MobileMonday događajima je potpuno besplatno, potrebno je samo da se registrujete.

Mobile Monday tradicionalno okuplja profesionalce i entuzijaste iz oblasti telekomunikacija, sa posebnim naglaskom na informisanje i edukaciju o savremenim mobilnim tehnologijama, druženju i umrežavanju. Događaj realizuju organizacije NIIT iz Niša i SEEICT iz Beograda.

Leave a Reply