Mobile · Mobilne aplikacije

PLAY2GO 1.2

Fort Mobile iz Novog Sada je danas objavio novu verziju mobilnog vodiča PLAY2GO koja, između ostalog, donosi novi servis play2go.space. On predstavlja bazu mobilnih dokumenata, dostupnih putem RSS ili u play2go.forms formatu, koja se može pretraživati po ključnim rečima ili oblasti interesovanja korisnika. Veze ka dokumentima mogu se sačuvati u formi “omiljenih” (favorite) kako bi im se sledeći put moglo brže pristupiti, čime se svakodnevna upotrebljivost aplikacije značajno uvećava.

Servis play2go.space će konstantno biti popunjavan novim zanimljivim sadržajima koji će biti vidljivi korisnicima verzije 1.2, pri čemu će akcenat će biti na turističkim prezentacijama regiona i aktuelnim lokalnim dogadjanjima, zanimljivim kako turistima, tako i njihovim domaćinima.

Fort Mobile je stupio u partnerski odnos sa sajtom vesti.rs, čime je omogućeno da korisnici PLAY2GO budu informisani o najaktuelnijim vestima u različitim kategorijama: od sporta, zabave do politike.

Popularne pretrage su sada izdvojene, tako da se već posle par klikova dobija lista restorana, barova, hotela i drugih najtraženijih objekata. Uvedeno je nekoliko novih kategorija kako bi podaci o interesantnim objektima (points of interest) bili što kompletniji.

Aplikacija PLAY2GO podržava većinu aktuelnih modela telefona, pri čemu se preporučuju noviji Nokia i Sony-Ericsson modeli. Java aplikacija je besplatna za korišćenje i preuzima se sa stranice http://play2go.mobi. Korisnicima je za upotrebu jedino potrebna aktivirana GPRS usluga.

Leave a Reply