Mobile

PlayNow arena donosi filmove na mobilne telefone

Sony Ericsson K850Sony Ericsson potvrđuje svoju strategiju i pozicionira se kao brand za Komunikaciju i zabavu (Communication Entertainment brand) predstavljajući jedinstvenu uslugu filmova u pokretu te nudi filmove za veliko platno u kombinaciji sa zapanjujućim kvalitetom malog ekrana.

Sony Ericsson danas dodatno ojačava svoju nameru da pruži jedinstvena zabavna iskustva na mobilnom telefonu predstavljanjem PlayNow™ arene sa filmovima, najnovijeg dodatka PlayNow™ arena platformi za ponudu sadržaja. Najava se nadovezuje na strategiju kompanije usmerene na Komunikaciju i zabavu koja je predstavljena na Mobile World Congress u Barseloni ranije ove godine.

PlayNow™ arena sa filmovima je potpuna filmska usluga iz Sony Ericssona, uključena uz odabrane telefone, a korisnicima omogućava da pogledaju do 60 filmova godišnje na svom mobilnom telefonu. Usluga je optimizovana da korisnicima ponudi najveći ugođaj gledanja. Korisnici u bilo koje doba mogu odabrati između 15 filmova, a u katalog se svakog meseca dodaju novi naslovi. Nakon ‘učitavanja’ filmova na telefon, možete ih gledati kad god želite tokom 90 dana.

Preuzeti filmovi će biti automatski formatirani da bi odgovarali performansama vašeg telefona. Iskusite vrhunski kvalitet slike, moćan zvuk i toliko jasne kadrove da se nećete mučiti sa čitanjem titlova i uočavanjem sitnih detalja.

„Korisnici sve više traže uzbudljive sadržaje i vrhunska zabavna iskustva gde god se zatekli. Dodajući potpunu filmsku ponudu na PlayNow™ arenu, nastavljamo uklanjati prepreke i omogućavamo korisnicima da kroz svoj mobilni telefon jednostavno pristupe zabavi“, izjavio je Martin Blomkvist, voditelj odelenja za upravljanje i preuzimanje sadržaja u Sony Ericssonu.

Leave a Reply