Telenor Smart 2
Mobile · Operateri

Počela velika letnja Telenorova ponuda

20 minuta i 20 SMS poruka u romingu − besplatno

Telenor je za ovo leto pripremio posebnu ponudu pametnih telefona po nižim cenama, među kojima se ističu: Telenor Smart 2, po elegantnom dizajnu, Telenor Smart PRO 2, po izuzetno kvalitetnoj kameri i ZTE Blade G,  po velikom petoinčnom ekranu.

Telenor Smart 2

Telenor Smart 2

To su uređaji iz Telenorove porodice telefona sa Android operativnim sistemom, i do sada su bili najprodavaniji iz ponude jer imaju najbolji odnos cene i kvaliteta.

Telenor Smart Pro 2 Black front.scr  543x1024 Telenor Smart 2, Smart PRO 2 i ZTE Blade G jeftiniji u Telenor letnjoj ponudi
Telenor Smart Pro 2

Svi oni koji pre odlaska na letovanje odaberu novi telefon uz jedan od Prenesi paketa i potpišu ili obnove ugovor dobiće besplatnih 20 minuta i 20 SMS poruka u romingu. Mogu da ih iskoriste u naredna tri meseca, a minuti važe kako za dolazne tako i za odlazne pozive, u svim evropskim zemljama (osim Rusije).

Novi modeli u ponudi su još i Sony Xperia E, čiji kvalitet zvuka čini slušanje muzike putem Deezerservisa jedinstvenim iskustvom, Nokia Lumia 720 sa Windows 8 Mobile operativnim sistemom, kao najpristupačnija u svojoj kategoriji i LG L72, koji ima brzu kameru za one koji žele da fotografišu u pokretu.

Od Samsungovih modela izdvajaju se Samsung Galaxy S4Samsung Galaxy S3 i Samsung Kyle.

Leave a Reply