Mobile

Pojačajte zvuk do daske uz novi Sony Ericsson W395 Walkman telefon

Najavom svog modela W395, Sony Ericsson postavlja mladu generaciju u centar pažnje.  Uživajte u potpunom spektru sjajne muzike uz pomoć posebnih stereo zvučnika koji pojačavaju zvuk ili pojačajte glasnost sa HPM-64 slušalicama koje imaju stereo proširenje za odličan audio doživljaj.

Cenovno prihvatljiv W395 takođe nudi namenske kontrolne tastere za upravljanje muzikom, te je opremljen sa 1GB memorijskom karticom  i FM radijom koji korisnika može da obavesti o najnovijim pesmama. Sony Ericssonov omiljeni TrackID™ će vam pomoći da nađete oni neuhvatljivu pesmu,  čak i ako niste sigurni u njen naziv, dok PlayNow™ pruža čitav spektar sadržaja mobilne zabave koji se mogu preuzeti sa mobilnog uređaja – od jedinstvenih tema i pozadina do posebno razvijenih zvukova zvona.

„Sony Ericsson ponosi se što razume tržište za mlade pa je W395 mobilni telefon koji odgovara svim njihovim potrebama za muzikom odličnog kvaliteta,“  izjavio je Alexandre Cardon, Globalni manager marketinga proizvoda (Global product marketing manager) u Sony Ericssonu. „Naš trenutno najpristupačniji Walkman telefon sa kliznim mehanizmom korisnicima omogućava razmenu muzike, video-isečaka i fotografija sa prijateljima za potpuni doživljaj zabave.“

Ako vam muzika nije dovoljna, a fotografija je više vaš stil izražavanja, koristite fotoaparat sa 2,0 megapiksela za snimanje fotografija, te ih podelite sa prijateljima putem bloga ili Bluetootha™.

Pojačajte zvuk uz pomoć sledećih karakteristika:

  • Ugrađeni snažni stereo zvučnici sa visokokvalitetnim basom
  • Stereo slušalice koje pretvaraju vaš telefon u muzički player – budite sam svoj DJ!
  • Prava muzička „zver“ sa Walkman™ muzičkim playerom, TrackID™ i PlayNow™ opcijama
  • TrackID™ – sa lakoćom pronađite pesme koje volite
  • PlayNow™ – preuzmite čitav spektar mobilne zabave
  • Kristalno jasan 2,0-inčni ekran – gledajte fotografije u punom sjaju
  • Podrška za kontrolu igara pokretom.

W395 Walkman ™ podržava GSM/GPRS/EDGE850/900/1800/1900. W395 Walkman™ biće dostupan na tržištu od prvog tromesečja 2009. godine u sumrak sivoj i titan crvenoj boji.

Leave a Reply