Mobile

Ponovo otvoren Vip centar u Obrenovcu

Posebno korisničko iskustvo i konkurentna Vipova ponuda od danas su opet dostupni Obrenovčanima u ulici Miloša Obrenovića 51, u prodajnom objektu koji je kompletno renoviran i osposobljen nakon katastrofalnih poplava.

„Ponovno otvaranje Vip centra u Obrenovcu predstavlja još jedan vid naše podrške procesu normalizacije funkcionisanja ovog grada. Zato pozivam građane da dođu i uvere se da smo u potpunosti spremni da odgovorimo na sve njihove potrebe u mobilnoj komunikaciji“ izjavio je ovom prilikom Dejan Turk, direktor/CEO kompanije Vip.

Vip mobile ponuda

Vip nudi konkurentne tarife sa najmodernijim mobilnim uređajima za sve segmente korisnika. Obrenovčani koji se odluče za Vipove postpejd pakete imaju mogućnost plaćanja odabranog telefona, tableta ili notebook-a na do 12 mesečnih rata putem mesečnog računa za Vip usluge, bez kamate. Na taj način su i uređaji najviše klase dostupni širem krugu građana. Takođe, Vip je obezbedio i dodatni popust do najviše 40% na sve uređaje iz ponude, do 18. avgusta.

Od trenutka kada je proglašena vanredna situacija, Vip je svoje poslovanje prilagodio realnim uslovima i kroz različite humanitarne aktivnosti pružio podršku stanovništvu na ugroženim područjima zapadne i srednje Srbije. U roku od četiri dana mobilni saobraćaj je normalizovan na najvećem delu poplavljene teritorije, uključujući i širu teritoriju Obrenovca. Kompanija je obezbedila i dodatne besplatne pakete sa minutima i internetom kako bi olakšala komunikaciju za više od 260.000 korisnika, a upućivana je i urgentna pomoć u vidu mobilnih telefona, IT opreme i besplatnog mobilnog saobraćaja nacionalnim i lokalnim kriznim štabovima, Crvenom krstu Srbije i kolektivnim centrima za smeštaj ugroženih. Vip je donirao 5 miliona dinara na račun Vlade Republike Srbije, a za manje od 5 dana zaposleni su prikupili više od 60 transportnih paketa robe. Time ukupna vrednost dosadašnje Vipove solidarne pomoći stanovništvu pogođenom poplavama premašuje 195 miliona dinara. Osim toga, Vipovi korisnici su, do sada, poslali više od 350.000 SMS poruka na broj 1003 za pomoć i sanaciju štete.

Vipu se do kraja marta 2014. godine pridružilo više od 2 miliona korisnika, što je rast od 7% u prvom kvartalu, tako da je tržišno učešće kompanije 21,5%. U istom periodu prihodi su porasli za 3% do sume od 5,7 milijardi dinara. Vip ostaje najveći grinfild investitor u Srbiji pošto je od novembra 2006. godine do sada u poslovanje uložio više od 807 miliona evra, uključujući iznos za kupovinu licence. Samo u prvom tromesečju ove godine investirali su više od 6 miliona evra, u najvećoj meri u Vipovu 2G i 3G mrežu i korisnički servis.

Leave a Reply