Mobile · Operateri

Popusti u okviru mreža Vodafona i mobilkom austra grupe širom Evrope

Vip je krenuo u novu letnju roming promociju koja obuhvata odabrane partnerske mreže u Vodafonovim zemljama, države u kojima posluju operateri mobilkom austria grupe, kao i  Bosnu i Hercegovinu. Korisnici koji su u romingu prijavljeni na mreže Vipovih partnera u tim zemljama imaće 35 odsto popusta na sve odlazne pozive i SMS poruke. Popust je validan prema svim fiksnim i mobilnim mrežama u Srbiji i u okviru zemlje u kojoj koriste roming, svakodnevno u periodu od 19 sati uveče do 7 časova ujutro po lokalnom vremenu. Ova znatno povoljnija cena rominga moguća je zahvaljujući činjenicama da je Vip član mobilkom austria grupe i ekskluzivni partner Vodafona.

Vipovi korisnici mogu da se uključe u promociju sasvim besplatno, jednostavnim slanjem SMS poruke na brojeve 123471 (za pripejd korisnike) ili 123470 (za postpejd korisnike), odnosno pozivanjem Korisničkog servisa na 1234.

Roming promocija obuhvata sve susedne zemlje i glavne turističke destinacije, kao što su Grčka, Bugarska, Turska, Hrvatska i Egipat. Za postpejd korisnike popust od 35 odsto na sve odlazne pozive i SMS poruke važi u 23 zemlje, a za pripejd u 16 zemalja. Popustom je obuhvaćeno 1000 odlaznih minuta mesečno, a broj SMS poruka nije ograničen. Dolazni pozivi se naplaćuju po standardnoj tarifi. Detaljna lista zemalja, partnerskih mreža i tarifa nalazi se na sajtu www.vipmobile.rs

Kao što je već najavljeno, Vipovi korisnici, koji se ovog leta u Crnoj Gori prijave na mrežu T-mobile, imaće izuzetno povoljnu roming cenu. Odlazni pozivi su samo 7,9 dinara po minutu (plus PDV), tokom celog dana, prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u Srbiji i u okviru Crne Gore. Ista cena važi i za odlazeće SMS poruke. Dolazni pozivi se ne naplaćuju. Vipove pripejd kartice mogu da se dopune u svim crnogorskim turističkim centrima, na više od 1300 prodajnih mesta, koja su obeležena Vipovim logom.

Dodatna povoljnost za sve Vipove korisnike je i to da su pozivi iz rominga ka Korisničkom servisu na + 381 60 1234 potpuno besplatni.

Leave a Reply