Mobile

Poznati su dobitnici u nagradnoj igri “Uz Samsung i broj, ceo svet je tvoj!”

Poznati su dobitnici u nagradnoj igri „Uz Samsung i broj, ceo svet je tvoj!“, u kojoj su svi mt:s korisnici imali priliku da nakon izbora jednog od postpaid tarifnih profila i telefona iz bogate Samsung ponude osvoje i vredne nagrade.

Na svečanom izvlačenju, 23. oktobra, najvredniju nagradu, automobil Fiat 500, izvukla je Beograđanka Nevenka Burzan, dok su Nikola Stanković iz Medveđe i Snežana Stakić iz Čačka postali vlasnici skutera „Sprint Basic”. Estradna umetnica, Slađana Ivanišević donela je sreću dobitnicima u prisustvu tročlane komisije koju su činili Miloš Milošević iz Roaming Electronics-a, Sanja Vučić iz Samsung kancelarije u Beogradu i Ivana Arbutina iz Telekoma Srbija.

Pored ovih najsrećnijih dobitnika, još 12 mt:s korisnika koji su u periodu od 12. avgusta do 12. oktobra odabrali željeni Samsung mobilni telefon uz neki od postpaid tarifnih profila Bel, Fresh, Mix i 066 Postpaid, dobili su druge vredne nagrade – Samsung LCD televizore, kućne bioskope, mini linije.

„Zamislite mene, novopečenog penzionera, kako ću da uživam sa mojim novim Fićom“ bila je prva reakcija Beograđanke Nevenke Burzan kada je obaveštena da je osvojila premiju. Kako joj je bio potreban novi mobilni telefon, gđa Nevenka je ušla u prodajni centar Telekoma Srbija pred sam kraj radnog vremena. Budući da je u mt:s mreži već 10 godina, želela je da iskoristi jednu od mt:s ponuda i odabere mobilni telefon po povoljnim uslovima. Kada je odabrala svoj Samsung model, tek na insistiranje prodavačice popunila je i kupon, jer inače ne veruje u sreću u ovakvim promocijama. Ipak, sreća se ovoga puta osmehnula gđi Nevenki i donela Fiat 500.
Nikola Stanković, student Filozofskog fakulteta koji je već 8 godina u mt:s mreži, odlučio je da uzme jedan od telefona iz Samsungove ponude uz odgovarajući postpaid paket. Kutiju za učešće u nagradnoj igri, kako sam kaže, nije ni primetio jer je bio zaokupljen ispitivanjem tek kupljenog telefona, a na nagovor ljubazne prodavačice Telekoma Srbija popunio je kupon koji mu je i doneo Scooter Sprint „Basic“. „Presrećan sam i prezadovoljan! Sve do juče nisam verovao da sam zaista dobio skuter. Jednostavno sam mahinalno ubacio kupon na insistiranje prodavačice, a sada imam i svoj skuter koji jedva čekam da provozam!“
U prodajnom Telekom Centru, mama i vaspitačica u vrtiću „Neven“ Snežana Stakić koja je korisnik mt:s mreže već sedam godina odlučila je da oproba sreću u nagradnoj igri „Uz Samsung i broj, ceo svet je tvoj!“. Iako ne igra nagradne igre, već nekoliko godina praktikuje da svaki put kada produžuje mt:s postpaid ugovor uzima i novi mobilni telefon. Ovog puta odlučila se za Samsung, a pošto je optimista, popunila je i nagradni kupon sa nadom da će dobiti neku od glavnih premija i obradovati svog sina. „Zaista nisam mogla da verujem kada su me kontaktirali ljudi iz korisničkog centra Telekoma i javili da sam osvojila skuter. Presrećna sam i konačno mi se ispunila želja da svom sinu poklonim nešto izuzetno! Sada znate ko će i biti vlasnik i vozač!“

Leave a Reply