Mobile · Operateri

Praznična ponuda iz Vip mobilea

Predstavnici Odbojkaškog saveza Srbije i kompanije Vip mobile visoko su ocenili doprinos njihovog partnerstva boljim uslovima treniranja svih nacionalnih odbojkaških timova, pokretanju Vip Beach Masters turnira, odnosno Prvenstva Srbije u odbojci na pesku, kao i na popularisanju ovog sporta među mladima kroz podelu 20.000 profesionalnih lopti osnovnim školama širom zemlje.

„Izuzetno smo zadovoljni načinom dosadašnje saradnje i sa optimizmom očekujemo nova sportska nadmetanja naših nacionalnih selekcija. U Vipu smo dobili ne samo dugoročnog sponzora, već i partnera zahvaljujući čijoj podršci možemo još kvalitetnije da pristupamo pripremama za najveća međunarodna takmičenja. Siguran sam da će i u narednom periodu sve naše nacionalne selekcije postići još bolje rezultate i da ćemo pronaći nove sadržaje kao izuzetno uspešni partneri“, ocenio je Aleksandar Boričić, predsednik Odbojkaškog saveza Srbije.

„Kao u svakom uspešnom partnerstvu, i Vip i odbojku povezuju brojne nemerljive veze. Jedni druge podstičemo u timskom radu i inspirišemo da istrajemo u naporu ka ostvarivanju vrhunskih rezultata“, rekao je Alexander Sperl, predsednik Upravnog odbora Vip mobile.

U znak nastavka sjajne saradnje, Vip mobile i Odbojkaški savez Srbije pripremili su za sve ljubitelje odbojke novo iznenađenje – zimsku reklamnu kampanju za Vip mobile u kojoj se kao protagonisti ponovo pojavljuju naši najbolji odbojkaši i odbojkašice!

U novim spotovima učestvuju najbolji igrači muške i ženske reprezentacije Srbije, na čelu sa trenerima Igorom Kolakovićem i Zoranom Terzićem.

Pozitivna energija, timski duh, šarm i harizma naših prvotimaca još jednom su se savršeno uklopili u ono što Vip promoviše – da su dobra komunikacija i timski rad podjednako važni u sportu, kao i u životu.

Tokom snimanja reklamnih spotova u trajanju od po 12 sati, odbojkaši i odbojkašice pokazali su izuzetnu disciplinu i profesionalni pristup i sa velikom motivacijom „uhvatili se u koštac“ sa glumačkim izazovima. Prema rečima reditelja Blaža Šventa, koji je režirao i spotove za letnju kampanju, svi učesnici pokazali su se kao sjajni saradnici, spremni da prihvate sve sugestije i po nekoliko desetina puta ponove istu scenu, pritom se sjajno zabavljajući. S obzirom da veliki deo godine provode trenirajući u klubovima širom Evrope, za naše sportiste ovo je bila sjajna prilika da se ponovo vide i druže.

Kao muzička podloga, za spot sa muškom reprezentacijom korišćena je obrada hita „Đavoli” Đorđa Marjanovića, u izvođenju benda „Jarboli”, dok se u spotu ženske reprezentacije čuje numera „Meg Ryan Blues” benda Eva Braun.
Spot sa odbojkašima će biti prikazivan na nacionalnim kanalima u najgledanijim terminima, kao sastavni deo ekskluzivne Vip pripejd novogodišnje ponude, u okviru koje se korisnicima od 1. decembra do kraja januara nude 2 SIM kartice po ceni jedne, sa dodatnim besplatnim kreditom od 1000 dinara, 1000 besplatnih poruka i 1000 MMS poruka, kao i atraktivni telefoni po povoljnim cenama. Promocija važi u okviru Vip mreže, do kraja januara 2009. Premijera spota sa odbojkašicama planirana je za sredu, 3. decembar, kao podrška Vipovoj postpejd novogodišnjoj ponudi. Lica naših proslavljenih sportista će vas naredna dva meseca pozdravljati i sa bilborda, u autobusima, kao i sa stranica novina i magazina.

Leave a Reply