Mobile

Predstavljen YotaPhone sa dva ekrana

Android sa dvostrukim ekranom ruske kompanije Yota – YotaPhone krenuo je danas u prodaju po ceni od 499 €. Za sve ruske fanove i kupce, telefon je već distupan sa lokalnog web sajta YotaPhone.com.

Od sredine decembra biće dostupan u trgovinama u Nemačkoj i Rusiji, te na online prodavnicama u Austriji, Nemačkoj, Francuskoj i Španiji.

yotaphone YotaPhone krenuo danas u prodaju po ceni od 500€

U januaru 2014 biće dostupan za  online kupovinu i kod lokalnih trgovaca u Velikoj Britaniji, Grčkoj, na Kipru i Češkoj, kao i na Bliskom istoku (Saudijska Arabija, Kuvajt, Bahrein, Katar, Pakistan, Irak, Iran i Egipat). YotaPhone će biti dostupan u početku preko sledećih  distributera: Ingram Micro Inc, Brodos i Jumbo Electronics Company Ltd. U Rusiji, to će ići na prodaju na Evroset, Svyaznoy i Yota Retail.

yotaphone YotaPhone krenuo danas u prodaju po ceni od 500€

Telefon dolazi sa ekranima dijagonale 4,3 inča, dvojezgrenim procesorom (1,5 GHz), podrškom za LTE te 2 GB radne memorije i 32/64 GB za skaldištenje podataka i naravno radi na Android operativnom sistemu. A zanimljiv je zbogdva ekrana, na poleđini ima e-ink ekran koji  je koristi za čitanje teksta proizvodi kompanija Hi-P, a napred klasičan kolorni LCD. source: Androidrevija.com

Leave a Reply