samsung - need for speed
Mobile

Predstavljena ekskluzivna verzija igrice Need For Speed Most Wanted za Samsung

Samo nekoliko dana pre početka prodaje svog premijum modela GALAXY S4 u Srbiji, kompanija Samsung Electronics je kao dodatni sadržaj predstavila ekskluzivnu verziju najprodavanije trkačke igrice kompanije Electronic Arts.

Ova igrica, koja je prilagođena za Samsung, imaće Samsungov znak u okviru same igrice i moći će da se preuzme sa servisa Samsung Games.

samsung - need for speed

„Samsungova posvećenost tome da ponudi najbolje moguće korisničko iskustvo i bogate sadržaje nalazi se u samoj srži naše vizije. Oduševljeni smo što ćemo imati ekskluzivan sadržaj sa oznakom Samsunga u vrhunskoj igrici jednog od najvećih svetskih proizvođača video igrica. Obezbedili smo i druga partnerstva koja će sa uspehom ostvariti naše obećanje da ćemo otvoriti čitav jedan svet novih mogućnosti za naše korisnike“, izjavio je Li Epting, potpredsednik Evropskog centra za medijska rešenja u kompaniji Samsung Electronics Europe. Glen Roland, potpredsednik Novih platformi i OEM-a u kompaniji EA je istakao: „Predstavljanje modela Samsung GALAXY S4 pružiće igračima izvanredno iskustvo igranja igrica na mobilnom telefonu. Naša igrica ‘Need for Speed Most Wanted’ predstavlja jednu od nekoliko igrica kompanije EA koje su optimizovane posebno za Samsung i posedovaće ekskluzivne sadržaje.“


Kao deo uspostavljenog partnerstva, Samsung i kompanija EA će brojci od 100000 prvih korisnika GALAXY S4 smart telefona širom Evrope, pružiti priliku da preuzmu aplikaciju besplatno, putem servisa Samsung Hub. Partnerstvo sa kompanijom EA je samo jedan u nizu sporazuma u oblasti sadržaja koji će moći da se nabave preko servisa Samsung Hub od lansiranja modela GALAXY S4 širom Evrope, od 27. aprila 2013. To što je centar pažnje prebačen na decu, hranu, knjige, i igrice, gde Samsung ima ključna partnerstva sa kompanijama Gameloft i Glu, pokazuje kolika je rešenost kompanije Samsung da ponudi najraznovrsnije sadržaje visokog kvaliteta korisnicima širom Evrope.

Samsungova verzija igrice ‘Need for Speed Most Wanted’ može se igrati i na uređaju Samsung GALAXY Note II.

Leave a Reply