Mobile

Predstavljena Nokia E52

Nokia ojačava E series portfolio sa glasovno orijentisanim pametnim telefonom E52

Na jučerašnjem predstavljanju u poljskom glavnom gradu Varšavi Nokia je otkrila najnoviji proizvod iz Eseries portfelja: uređaj Nokia E52. Novi uređaj pridružuje se nedavno predstavljenim uređajima Nokia E75 i Nokia E55 u grupi pametnih telefona optimizovanih za efikasno korišćenje.

Nokia E52 je za one kojima treb efikasnost u poslovnom i u privatnom životu. Za ljude koji trebaju odlične osobine telefona kao što je izvanredno produženo vreme razgovora, kvalitet glasa i elegantan dizajn“, rekao je Ilari Nurmi, potpredsednik, Nokia. Novi uređaj nadovezuje se na uspešni Nokia E51, te je kreiran prema sličnim prioritetima. Nokia E52 je izvrstan uređaj što se tiče vremena razgovora i kvaliteta glasovne komunikacije, tako da može skoro mesec dana da radi u stanju pripravnosti, a postoji opcija eliminisanja buke, a uz to takođe ima HSPA, A-GPS sa Nokia Kartama i fotoaparat sa 3,2 Mpix.

Nokia E52 Golden aluminium - high res

Novi uređaj se takođe jednostavno integriše sa korporativnim telefonskim sistemima, te efikasno nadopunjuje ili zamenjuje fiksni telefon. Rešenja kao Call Connect – koja integrišu Nokijine mobilne uređaje sa PBX-ovima industrijskih lidera kao što su Cisco i Alcatel-Lucent – omogućavju ljudima da budu dostupni na jednom broju, pomažu preduzećima da imaju što manje komunikatora i uređaja za glasovne poruke o kojima moraju voditi brigu, te takođe omogućavaju kontrolu troškova kroz karakteristike kao što je preusmeravanje na najniže troškove.

Uz vrlo visoku efikasnost na području glasa, Nokia E52  ima poboljšane sposobnosti na polju elektronske pošte sa novim email korisničkim interfejsom koji se savršeno integrše sa dostupnom uslugom Nokia Messaging, koja donosi najbolje svetske e-mail servise direktnona uređaj, kao i sa Nokijinim korporativnim rešenjima za e-poštu Mail for Exchange i IBM Lotus Notes Traveler.

Uz direktni pristup serverima e-pošte kao što su Microsoft Exchange ili IBM Lotus Notes, preduzeća potencijalno mogu da uštede trećinu svojih operativnih troškova za mobilnu e-poštu i upravljanje ličnim informacijama, budući da nema potrebe za posrednim ili dodatnim servisima.

Leave a Reply