Mobile

Predstavljena zaštitna lica za najnoviji LG PRАDА 3.0 smart telefon

Kompanije LG Electronics i Prada danas su predstavile zaštitna lica globalne kampanje za najnoviji LG PRАDА 3.0 smart telefon, poznatog glumca Edvarda Nortona i supermodela Dariu Verbovi. Ovaj mobilni telefon je treći model koji nastaje u saradnji ove dve kompanije i predstavlja vrhunski dizajnerski poduhvat.

Slavni američki glumac Edvart Norton, poznat je po ulogama u sjajnim filmovima poput Iskonski strah, Nebesko kraljevstvo i Borilački klub. Daria Verbovi, supermodel ukrajinsko-kanadskog porekla, jedna je od najvećih svetskih modela koja je radila kako za Pradu tako i druge vodeće modne brendove. Norton je više puta nominovan za nagradu Oskar, dok Daria Verbovi, jedan od najplaćenijih modela u poslednjih nekoliko godina, drži rekord u broju otvaranja i zatvaranja modnih revija u jednoj sezoni.

LG PRADA 3.0 smart telefon kombinuje Pradin prepoznatljiv stil sa inovativnom tehnologijom kompanije LG, uključujući i jedan od najvećih i najboljih ekrana od 4,3 inča i 800 nita koji trenutno postoje na tržištu. Uz svaki detalj koji je dizajniran da doprinese minimalističkom stilu, ovaj uređaj poseduje i LG Floating Mass tehnologiju, optički smanjujući debljinu telefona koji već ima impresivnih 8,5 mm dubine, sa tasterima koji su se savršeno uklopili u jednostavan i šik dizajn.

Leave a Reply