GALAXY-Tab-3-8
Mobile

Predstavljeni Samsung Galaxy Tab 3 serija sa modelima 8.0 i 10.1

Samsung Electronics je predstavio  danas novu generaciju Android tablet računara GALAXY serijeSamsung GALAXY Tab 3. Novi tablet će biti  dostupan u dve verzije, sa ekranima dijagonale 8 odnosno 10,1 inča, a globalna se raspoloživost očekuje već od ovog meseca.Serija GALAXY Tab 3 donosi poboljšanja u odnosu na već predstavljenu 7-inčnu verziju, te korisnicima omogućava nov način gledanja i slušanja, kao i stvaranja i deljenja sadržaja sa prijateljima i porodicom, bilo da pretražuju internet kod kuće ili čitaju na putu prema školi, fakultetu ili poslu.

GALAXY-Tab-3-8

8-inčna verzija GALAXY Tab 3 dizajnirana je kako bi se lako držala u jednoj ruci, te omogućava jednostavno pregledavanje video-snimaka, igranje grafički bogatih i zahtevnih igara, te čitanje elektronskih knjiga u bilo kojem trenutku i na bilo kojem mestu.

Kako ističu u Samsungu, 8-inčni Tab 3 odskače od konkurencije tankim okvirom koji garantuje visoku iskoristivost dimenzija uređaja. Ekran je unapređen tzv. „reading mode“ načinom rada koji automatski prilagođava prikaz slike zavisno od uslova ambijentalnog osvetljenja, te tako stvara ugođaj čitanja elektronskih knjiga najsličniji štampanim izdanjima. Dodatna rešenja kao što suSound Alive i Dolby Surrond Effect poboljšavaju kvalitetu reprodukcije zvuka pa će korisnici moći uživati u jasnijim dijalozima i ujednačenoj glasnoći zvuka. Samsungov GALAXY Tab 3 je u 8-inčnoj verziji opremljen i fizičkim tasterima  pri dnu kućišta, što olakšava pristup ključnim funkcijama.

GALAXY Tab 3 10.1 inch 5 1280x853 Lansirani Samsung Galaxy Tab 3 8.0 i Galaxy Tab 3 10.1

Poleđina Samsung GALAXY Tab 3 10.1

Zahvaljujući opciji S Translator, novi tableti GALAXY Tab 3 serije korisnicima će pomoći i tokom putovanja, trenutnim prevodom glasa i teksta, uključujući e-poštu, tekstualne poruke i ChatON. Moguć je prevod teksta u govor i govora u tekst, što osigurava lakšu komunikaciju na putovanjima. Putnike prati i opcija S Travel koja prikazuje informacije u realnom vremenu kao što su rute putovanja, servisne informacije ali i rezervacije hotela, ulaznica, hrane i druge. Već poznate funkcije Story Album i Group Play dopunjuju doživljaj izradom foto-albuma i deljenjem sadržaja i muizke sa osobama u blizini.

GALAXY Tab 3 10.1 Lansirani Samsung Galaxy Tab 3 8.0 i Galaxy Tab 3 10.1

GALAXY Tab 3 10.1

Veća verzija GALAXY Tab 3 opremljena ekrnaom dijagonale 10,1 inča, a kako ističu u Samsungu, njome žele da zauzmu vodeću poziciju na ovom delu tržišta. Ona objedinjuje elegantan dizajn i poboljšane multimedijske mogućnosti a namenjena je pre svega porodičnom korišćenju. Pokreće ga dvojezgreni procesor takta 1,6 GHz i posebno je prilagođena prikazu multimedijalnog sadržaja. Uz bogat izbor predinstaliranih video, muzičkih i fotografskih aplikacija, nudi i izuzetno kvalitetan ekran što ga čini središnjim prenosnim uređajem za kućnu zabavu.

Porodičnu crtu pokazuje i funkcijama Smart Remote i MHL (TV izlaz) pa će se sa lakoćom uklopiti u dečju sobu umesto igračke konzole, ali i dnevni boravak kao daljinski upravljač za sve audio i video uređaje. Zahvaljujući jednostavnom povezivanju sa televizorima, korisnici će uz GALAXY Tab 3 u 10,1-inčnoj verziji moći uživati u filmovima visoke rezolucije i nekim od najpopularnijih naslova igara.

Leave a Reply