Mobile

Preko Nokia N8 i Ovi store do filma “Tron: Legat”

Nokia je najavila saradnju sa kompanijom Disney kako bi se obeležio izlazak najnovijeg kinematografskog ostvarenja “TRON: Legat”, 3D high-tech avanture koja se odvija u digitalnom svetu kakav još nije viđen na velikim ekranima.Pored ekskluzivnog HD trejlera koji je dostupan na svim Nokia N8 smart telefonima, ljubitelji filma se mogu “umrežiti” preuzimanjem niza jedinstvenih “TRON: Legat” sadržaja direktno sa Ovi Store servisa ili sa lokalne Nokia Facebook stranice na adresi http://www.facebook.com/NokiaSerbia
Fanovi filma TRON mogu personalizovati svoj Nokia N8 smart telefon različitim pozadinama, melodijama za zvona i slikama, ili preuzeti ekskluzivnu “TRON: Legacy” Challenge aplikaciju sa Ovi Store i dobiti sveobuhvatno višeslojno iskustvo koje integriše servise kao što su Ovi Maps i Ovi Store nudeći zanimliv i neodoljiv izazov koji liči na glavni zaplet filma. Preko aplikacije, korisnici mogu locirati Flynnovu arkadnu igru pomoću specijalnog koda na Ovi Maps servisu i odigrati igru puzli koristeći slike i video sadržaje sa Ovi Store servisa.
Uzbudljiva igrica dostupna je na lokalnoj Nokia Facebook stranici u Srbiji. U duelu svetlosnih motocikala dva igrača se suočavaju na virtualnoj mreži i moraju pobediti u realnom vremenu. Za potrebe treninga, igrači mogu oformiti i privatnu mrežu. Pobednici sakupljaju poene i rangiraju se po različitim kategorijama. Rezultati rangiranja zasnivaju se na broju odigranih igara i osvojenih pobeda. Igru je kreirala kompanija PXP Interactive i ona će biti dostupna od 16 decembra u Srbiji.
Fanovi će biti u prilici i da iskoriste fantastične HD video mogućnosti smart telefona Nokia N8 i odgledaju ekskluzivne HD trejlere i, do sada neprikazane, snimke napravljene na mestu snimanja filma.
Nokia N8, najnapredniji smart telefon na svetu, namenjen zabavi, dodaje još više zabave u praksu sa videom HD kvaliteta, Dolby Digital Plus Surround zvukom, kamerom rezolucije 12MP, aplikacijama i intuitivnim muzičkim plejerom u robustnom aluminijskom kućištu dostupnom u nizu šarenih boja.

Leave a Reply