lenovo-a7000-624x419
Mobile

Premijera Lenovo A7000 na MWC 2015

Lenovo A7000 telefon dolazi sa briljantnim HD displejem od 5,5 inča sa ultraširokim uglovima i pokretačkom audio-tehnologijom iz kompanije Dolby, piše AndroidRevija.com.

To je prvi pametni telefon na svetu sa Dolby Atmos tehnologijom. Korisnici će odmah moći da čuju preko slušalica razliku koju donosi Dolby Atmos ozvučenje: zvuk ljudi, mesta, stvari i muzike postaju snažniji i dolaze iz svih pravaca, uključujući i deo iznad glave, i to neverovatne jasnoće, bogatstva i dubine.

lenovo-a7000-624x419

a7000

 

Glasovi i buka imaju širi obim, od visokog do niskog, sa velikom suptilnošću prelaska sa jednih na druge. Ova tehnologija takođe čini jačinu zvuka konzistentnijom pri puštanju svih vrsta sadržaja.

Pored impresivnih audio i vizuelnih tehnologija, ovaj multimedijalni smart telefon dolazi sa nekoliko funkcija koje traži današnje mobilno tržište. Android 5.0 sistem naMediaTek True8Core™ procesoru sa 4G LTE konekcijom omogućava brz rad sa glasom i podacima, ai čak ima i dual SIM ulaz, kako bi mogli da se odvoje podaci za dva telefonska broja, zajedno sa dve kamere. Model A7000 je veoma prenosiv, debljine je samo 7,9mm i težak 140 grama, što ga čini lakim za pakovanje u torbu ili džep. Ovaj telefon dolazi u dve boje: Onyx Black (onikscrna) ili Pearl White (bisernobela).

Oba smart telefona, i VIBE Shot i A7000 imaju prepoznatljive Lenovo DOit aplikacijeuključujući SHAREit za lako deljenje fajlova, fotografija itd. između uređaja; CLONEit za transfer podataka na novi telefon; SYNCit za bekapovanje kontakata, poruka i podataka o pozivima, a SNAPit Camera je dostupna samo na Vibe Shot telefonu i služi za korišćenje različitih modula za fotografisanje i profesionalne fotografske funkcije. Izvor: AndroidRevija.com

Leave a Reply