Mobile

Prenos fiksnog broja za biznis korisnike u SBB-u

Od 1. aprila biznis korisnicima omogucen je prenos fiksnog broja, a ukoliko se odluče za SBB mrežu, moci ce da prenesu vise brojeva odjednom, i to besplatno i jednostavno. Dovoljno je da korisnici podnesu zahtev, a SBB Solutions tim ce ovaj proces zavrsiti za njih.

Prelaskom u SBB mrezu, korisnici dobijaju besplatno prvih 100 minuta mesecno za pozive ka svim fiksnim brojevima u Srbiji i jos preko 70 zemalja, neogranicene besplatne razgovore u mrezi, kao i jeftinerazgovore sa inostranstvom. 

Pored čistog i besprekornog zvuka, SBB u okviru digitalne fiksne telefonije nudi i besplatne napredne funkcije kao sto su identifikacija broja, poziv na cekanju, brzo biranje, preusmeravanje poziva i govorna posta.

SBB logo

Ipak, korisnici najvise dobijaju ako telefoniju uzmu u okviru nekog od Biz Smart paketa, koji objedinjuju sve telekomunikacione usluge na jednom mestu. U zavisnosti od toga da li je korisnicima uz internet potrebna jedna ili vise standardnih telefonskih linija, vise telefonskih linija u SIP Trunk grupi ili funkcionalnost telefonske centrale, mogu se odluciti za Biz SmartBiz Smart Phone ili Biz Smart Centrex paket.

Biz SMART Centrex paket namenjen je malim i srednjim preduzecima koja zele vise umrezenih telefonskih linija, a trenutno ne poseduju ili zele da zamene staru telefonsku centralu. Ukoliko se odluce za prenos u SBB mrezu, korisnici ce moci da zadrze postojece brojeve i dobiju 3 IP telefonske linije koje su ukljucene u cenu osnovnog paketa, uz mogucnost aktivacije dodatnih linija, kao i besplatan IP telefonski aparat uz svaku liniju.

Pored kompletnih telefoskih resenja, Biz Smart paketi obuhvataju i internet sa protokom od 20 do 120 Mb/s, staticku IP adresu, Wi-Fi uredjaj, 24/7 telefonsku i e-mail podrsku, registraciju .rs i .co.rs domena, bronze hosting paket i 50 e-mail naloga sa ekstenzijom izabranog domena ([email protected]). Pored ovoga, SBB obezbedjuje i svu neophodnu opremu za korisnike, kako bi postojece resenje korisnika prilagodili i obezbedili kvalitetan SBB servis.

Leave a Reply