Mobile

Prenosni Bluetooth zvučnik Genius SP-900BT s NFC-om

Genius, vodeći globalni proizvođač periferija za računare, ažurirao je svoju liniju prenosnih zvučnika modelom SP-900BT sa NFC-om. Ovaj zvučnik nadogradnja je postojećeg modela SP-900BT, a namenjen je pametnim telefonima, tabletima i drugim prenosnim uređajima na koje se spaja preko Bluetooth veze uz pomoć NFC-a.

Zahvaljujući NFC-u, spajanje zvučnika i prenosnog uređaja neverovatno je jednostavno – dovoljno je samo dotaknuti NFC logo na zvučniku NFC logom na mobilnom uređaju – i puštanje muzike može početi.

genius

Izuzetno malen, lagan i dopadljivog dizajna, SP-900BT može stati u svaku torbicu pa čak i u malo veći džep. Ugrađeni zvučnik nudi dva vata izlazne snage čistokrvnog zvuka, što korisnicima omogućava da ga koriste za kvalitetnu reprodukciju muzike ili filmova sa mobilnih uređaja poput iPhonea, iPada, tableta i pametnih telefona zasnovanih na Android OS-u i drugim operativnim sistemima ili PC-a. Zahvaljujući ugrađenom mikrofonu, SP-900BT možete koristiti i za konferencijske pozive.

Na vrhu zvučnika nalaze se četiri tastera koje Vam omogućavaju brzu kontrolu nad jačinom zvuka, uparivanje sa drugim Bluetooth uređajima, kao i odgovaranje na dolazni poziv. SP-900BT napaja se iz ugrađene litijum-ionske baterije kapaciteta 700mAh, a kada dođe vreme za punjenje – jednostavno ga uz pomoć priloženog USB kabla spojite na računar i  biće vrlo brzo ponovno spreman za rad.

SP-900BT s NFC-om podržava standard Bluetooth 3.0 i podržava rad na do 10 metara udaljenosti od uređaja na koji je spojen. Dolazi opremljen 3,5-milimetarskim audio-konektorom.

Preporučena maloprodajna cena uređaja iznosi oko 4400 dinara.

Leave a Reply