Mobile

Prestigio predstavlja MultiPhone seriju proizvoda

Kompanija Prestigio, na svetskom tržištu prepoznata kao dinamičan međunarodni dobavljač savremenih kompjuterskih proizvoda i potrošačke elektronike, predstavlja tri modela smart telefona iz nove MultiPhone porodice, otvarajući vrata novog segmenta svog poslovanja. Prestigio se nalazi među top 5 Tablet PC brendova i drži prvo mesto u prodaji navigacija za automobile u CEE regiji.

Nakon uspešnog predstavljanja pilot modela početkom ove godine, MultiPhone 4000 DUO, kompanija Prestigio napravila je sledeći korak u osvajanju brzo rastućeg tržišta Evrope i regiona, predstavljajući nove modele MultiPhone porodice.

MultiPhone: 3500 DUO, 4040 DUO, 4300 DUO

Na našem tržištu Prestigio predstavlja tri modela iz MultiPhone serije: 3500 DUO, 4040 DUO i 4300 DUO. Najvažnija karakteristika sva tri modela jeste podrška za dve SIM kartice, odnosno DUAL SIM funkcionalnost. Prelazak na željenu SIM karticu je moguć pritiskom na odgovarajuće dugme, što vam daje mogućnost da odvojite poslovne od privatnih poziva i poruka. Uz ovu prednost, lako je kombinovati dve različite tarife ili dva različita mobilna operatera u isto vreme.

Ono što ove Androide čini posebnim jeste njihov odnos cena -kvalitet. Prestigio MultiPhone uređaji se mogu naći u maloprodaji počev od 14.990 RSD za model 3500, 20.990 RSD za 4040 i 22.990 za MultiPhone 4300.

Leave a Reply