Mobile

Prezentovan KlikMee servis

Kompanija “KlikMee” je 15. aprila u Privrednoj komori Srbije održala prezentaciju svog istoimenog softvera koji omogućava da se sa jednim klikom iskoristi neki servis preko mobilnog telefona. Prezentaciju je održao Boris Dragović, direktor i vlasnik kompanije “KlikMee”.

KlikMee je mali besplatni softver za mobilni telefon koji omogućava skeniranje tagova. Tag je dvodimenzinalni bar kod koji omogućuje spajanje korisnika sa digitalnim sadržajem ili servisom a koji može da bude: veb, SMS, video, payment i dr.

“KlikMee” aplikacija se može preuzeti sa Interneta ili putem SMS poruke na 065-5545633. Softver je besplatan, a telekomunikacioni troškovi preuzimanje aplikacije ne staju više od 12 dinara rečeno je na promociji.

Nakon preuzimanja softvera treba izabrati opciju “skeniraj tag” i time se aktivira kamerica za skeniranje taga. Ukoliko telefon ne poseduje kamericu, onda treba direktno u aplikaciju uneti numerički kod koji se nalazi ispod taga.

Softver ima opciju na srpskom i engleskom jeziku. Najmasovnije primene softvera “KlikMee” su moguće u kupovinama, plaćanju računa za komunalne usluge, rezervacijama, prikipljanje statističkih podataka i dr. Softver “KlikMee” je domaći proizvod i zasniva se na inventivnoj primeni najnovijih tehnoloških trendova u mobilnim komunikacijama.

Leave a Reply