Mobile

Procureo Samsung Galaxy Mega 7.0

Samsung Galaxy Mega serija uređaja nije baš namenjena opštoj populaciji korisnika, već je namenjena užem krugu korisnika kojima treba veći ekran ukombinovan sa dobrim performansama, ali istovremeno i niže cene, prenosi Android Revija.

Ne možete ili ne želite da sebi priuštite posebno tablet i smartphone, zašto onda ne sve u jednom? Galaxy Mega može biti odličan izbor za vas.

Samsung-Galaxy-Mega-7.0

Ova srednja klasa uređaja izgleda da dobija još jednog člana, koji podiže ionako veliku dijagonalnu ekrana na novi nivo. Prevazilazeći postojeće Galaxy Mega 5.8 i 6.3 danas je procureo Samsung Galaxy Mega 7.0, koji ima ekran dijagonale 7 inča! (dobro ste pročitali). Ovo je novi serijski domet Samsunga u ovoj klasi, koji je ubacu tabletski ekran u jedna “smartfon” .

Ovaj uređaj će imati 720p rezoluciju  quad-core Snapdragon procesor 400, zatim 1,5GB RAM memorije i 8GB memorije za podatke. Ovo je nikako nije vrhunsa tehnika, ali to će značiti prilično nisku cena za ciljano tržište. Nažalost, cena , datum izlaska , ili dostupnost po različitim zemljama za sada nisu dostupni.

Leave a Reply