ericsson
Mobile

Projekat “Global SIM” AT&T i Ericssona za globalno povezivanje uređaja

Američki mobilni operator, AT&T, izabrao je kompaniju Ericsson za saradnika na svom Global SIM projektu koji će omogućiti korisnicima iz SAD-a da koriste svoje mobilne uređaje širom sveta na drugačijim frekvencijama nego u matičnoj mreži. Ericsson će testirati uređaje proizvođača i postarati se da su oni kompatabilni sa zakonskim regulativama i zahtevima mreža internacionalnih operatora.

Verifikacija uređaja, kao i sertifikati operatora, ključni su za ostvarivanje optimalnih performansi na mobilnoj širokopojasnoj strukturi koju Ericsson isporučuje na globalnom nivou.

ericsson

Prema sporazumu, AT&T će sve svoje SIM uređaje za globalno tržište prvo proslediti Ericssonu, koji će ih testirati u svojim laboratorijama širom sveta. „Ericsson je bio najbolji izbor za posao verifikacija uređaja i aplikacija. Rezultat saradnje su unapređene usluge za sve naše korisnike, gde god u svetu da se oni nalaze“, izjavio je Glen Luri, predsednik sektora za nove uređaje kompanije AT&T.

Kao globalni lider u segmentu mobilnih mreža, Ericsson pomaže operatorima poput AT&T-ja da omoguće najbolje korisničko iskustvo, a kroz rad u svojim laboratorijama, obezbediće najviše performanse kako za proizvođače uređaja tako i za mobilne operatore.

Leave a Reply