Mobile · Operateri

Promocija Cartoon Network-a na WAP portalu u Novom Sadu

Sa Telenorovog WAP portala moguće je preuzimanje crtanih filmova iz produkcije Cartoon Network-a

Kompanije Telenor i Turner&Co danas su pred građanima Novog Sada, koji su se okupili ispred SPENSA, promovisali crtane filmove Cartoon Network-a koji se mogu preuzeti sa Telenorovog WAP portala.

Proširena Telenorova ponuda multimedijalnim sadržajima, koja je omogućena zahvaljujući saradnji sa kompanijom Turner & Co prva je ove vrste kod nas. U okviru Telenorovog WAP portala, mogu se kupiti i preuzeti kratki crtani filmovi iz produkcije Cartoon Networka, koji uključuju likove poput porodice Kremenko, Džoni Bravo, Powerpuff girls i Tom i Džeri.
Crtani filmovi su kreirani specijalno za mobilne telefone, a video klipovi traju dva do tri minuta. Cartoon Network i Telenor periodično će postavljati serije novih sadržaja na WAP portal. Cena video klipa iznosi 80 dinara, bez PDV-a, a prilikom preuzimanja protok podataka se ne naplaćuje.
Crtane filmove mogu kupiti isključivo korisnici Telenorove mreže u Srbiji, preko WAP portala koji se nalazi na adresi http://wap.telenor.co.yu. Na početnoj strani se nalazi ikonica/baner koji promoviše ponudu iz produkcije Cartoon Network-a i omogućava lak pristup samom sadržaju. Nakon odabira željenog sadržaja i potvrde kupovine, vrši se preuzimanje (download) i sam sadržaj ostaje u mobilnom telefonu, koji je moguće gledati neograničen broj puta.
„Telenor je mobilni operator koji ima najveću ponudu multimedijalnih sadržaja, kao i najposećeniji WAP portal u regionu. Pristup WAP portalu omogućen je korisnicima Telenorove mreže i korisnicima svih ostalih mobilnih mreža u svetu. To je lokacija koja, pored informacija o Telenoru, nudi i mogućnost pristupa različitim sadržajima poput informacija iz zemlje i sveta, izveštajima o vremenskoj prognozi, finansijama, zabavi, muzici, sportu, filmu ili kulturi. Nedavno je predstavljen i direktan link na CNN WAP portalu, gde je moguće pročitati informacije na engleskom jeziku, ali i pogledati video vesti“, kaže Vladimir Suvodolac, Product Manager Content Services.

’’Turnerovi linearni kanali, posebno Cartoon Network, su veoma popularni u Srbiji i ulazak u okruženje digitalnih medija je bio prirodan korak. Saradnja sa Telenor platformom je deo naše posvećenosti obezbeđivanju traženog sadržaja u što više zemalja i na što više platformi. Ovo je prvi ugovor za Turner u oblasti mobilnih komunikacija u regionu i veoma smo srećni zbog toga,’’ kaže Gordana Duspara Moriarty, potpredsednik i generalni menadžer TBS-a za centralnu i istočnu Evropu i zemlje Beneluksa.

Leave a Reply