Mobile

Demonstracija mogućnosti Nokia N8 mobilnog telefona blogerima

U New Moment Idea galeriji održana je demonstracija novog Nokia N8 mobilnog telefona. Gosti-blogeri su bili u mogućnositi da vide neke od mnogih inovativnih i zanimljivih mogućnosti Nokia N8 mobilnog telefona.

Snimite svoje remek delo

Nokia N8 poseduje veliki senzor od 12 MP i Carl Zeiss optiku i omogućava vam snimanje vaših remek-dela u visokoj HD rezoluciji. Telefon Nokia N8 vas spaja sa vašim prijateljima koristeći servis Ovi za prijem fidova i ažuriranja sa Facebook-a i Twitter-a u okviru jedne praktične aplikacije. Fotografije i video zapise možete da razmenjujete čim ih snimite.

Priključite ga na kućni bioskop

Telefon Nokia N8 poseduje HDMI priključak kako biste video zapise i muziku jednostavno reprodukovali na kompatibilnim televizorima i projektorima. Telefon poseduje i *Dolby Digital Plus tehnologiju vrhunskog kvaliteta.

Učinite ga svojim

Prilagodite svoj telefon ličnim potrebama dodavanjem sopstvenih vidžeta. Imate ne samo jedan, već tri početna ekrana – jedan za posao, jedan za zabavu i jedan za vašu omiljenu sliku. Menjajte početne ekrane jednostavnim prevlačenjem prstom. Telefon Nokia N8 sa WebTV-om na zahtev omogućava vam da gledajte omiljene TV kanale, kao što su CNN i National Geographic. Posetite Ovi Store i pronađite još WebTV kanala.

Leave a Reply