Mobile · Operateri

Provera računa pozivanjem koda*797#

Izlazeći u susret potrebama i interesima korisnika, Mobilna telefonija Srbije omogućila je svojim postpaid i biznet pretplatnicima besplatni servis za jednostavniju proveru stanja na računu.

Ukucavanjem koda *797# i pritiskom na taster za pozivanje, u veoma kratkom roku na ekranu mobilnog telefona pojavljuje se trenutno zaduženje, kao i broj preostalih besplatnih minuta i SMS poruka. Potpuni uvid u stanje na postpaid računu dostupan je korisnicima u svakom trenutku, 24 časa dnevno.

Postpaid i biznet korisnici već imaju mogućnost provere stanja na računu i slanjem SMS poruke sa tekstom STANJE na broj 797. Po slanju zahteva, stiže povratna poruka sa traženom informacijom.

mt:s je omogućio i 30 besplatnih SMS poruka mesečno za proveru stanja na računu korisnicima tarifnih profila Hello, Fresh, Bel i Mix. Svaka sledeća poruka poslata na broj 797 tarifira se po standardnoj ceni SMS-a za odabranu tarifu.

2 thoughts on “Provera računa pozivanjem koda*797#

  1. Ivan

    Prođe i više od nedelju dana pre nego što se servis za proveru stanja aktivira, a za to vreme ode u vetar gomila poslatih poruka.Korisnik takođe ne može da ima uvid, u ovom periodu, u svoju potrošnju, pa je slika kompletna o efikasnosti MTS.

  2. Marina

    Ja imam jednu molbu!
    kako da stanje tekuceg racuna, preko interneta?Kom.banka
    Pozdrav, Marina

Leave a Reply