Mobile

Prvi sajam mobilnih telefona “Mobile Fest 2008”

Novosadski sajam u saradnji sa beogradskom marketinškom agencijom “I Team events” organizuje prvu specijalizovanu manifestaciju posvećenu mobilnim i bežičnim komunikacijama pod nazivom “Mobile Fest 2008

Manifestacija će biti održana od 27. do 29. maja u Kongresnom centru “Master” Novosadskog sajma i obuhvatiće izložbeni deo i stručnu konferenciju.

– “Mobile Fest” će se sastojati iz izložbenog dela koji će biti priređen u Auli Kongresnog centra “Master” za koji će biti besplatan ulaz, i stručnog dela u salama za konferencije Kongresnog centra za koji će se plaćati kotozacija – saopštio je izvršni direktor za kongresne aktivnosti Novosadskog sajma Miroslav Božin.

Budući da je oblast komunikacija u stalnom rastu, uz izuzetno dinamične inovacije, “Mobile Fest 2008” će predstavljati svojevrsni presek stanja i prezentaciju novina u oblastima poput GSM, 3G, Wi-Max, Wi-fi, GPS, VSAT, SAT TV, zaštiti podataka.

– Tokom tri dana trajanja manifestacije javnosti će se predstaviti najeminentniji predavači, stručnjaci iz sfere mobilnih i bežičnih komunikacija i predstavnici najuticajnijih kompanija koje posluju na domaćem tržištu – izjavila je PR menadžer agencije “I Team events” Ana Petonjić.

Posetioci će na jednom mestu moći da vide ključne učesnike na tržištu mobilnih i bežičnih tehnologija: mobilne operatere, internet provajdere, sistem integratore, vendore mobilnih i “wireless” tehnologija, kompanije za razvoj softvera za mobilne uređaje, distributere, prodavce i krajnje korisnike.
Na svojevrsnim “green point” punktovima, koje priprema Kompanija “BiS IT Recycling”, posetioci će moći i da recikliraju svoje stare mobilne telefone, a za uzvrat da dobiju prigodne poklone.

Ana Petonjić je posebno najavila da će u konferencijskom delu posebne projekte i studije slučaja predstaviti kompanije koje na svetskom nivou kreiraju tržišne uslove “Microsoft”, “Ericsson”, “Cisco System”, kao i najuspešnije domaće kompanije MTS, “Intracom”, “Pakom Solutions Centar”, “ComTrade”, RRC, “TeleGroup” i mnogi drugi.

Program je podeljen u tri konferencijska dana po sesijama, a više informacija i program konferencije dostupni su na web stranici www.mobilefest2008.org.

Leave a Reply