Mobile

Prvi tablet uređaj na tržištu namenjen deci – Samsung Galaxy Tab 3 Kids Wi-Fi

Imajući u vidu specifične potrebe najmlađih korisnika i njihovih roditelja, Vip je u svoju ponudu uvrstio tablet uređaj Samsung Galaxy Tab 3 Kids 7’’ Wi-Fi. Deca jednostavno, bezbedno i lako mogu da koriste ovaj uređaj uz aplikacije zabavnog i edukativnog karaktera, poput Kids Planet Discovery, koje su dizajnirane kao velike, raznobojne karte sa mnoštvom raznovrsnih likova.

Zahvaljujući funkciji Parental Control roditelji mogu da kontrolišu koje će aplikacije biti postavljene u režim za decu (Kids Mode). Takođe, Time Manager opcija omogućava ograničavanje vremena tokom kojeg deca mogu da koriste uređaj. Galaxy Tab 3 Kids može da radi i u standardnom režimu kao ,,klasičan’’ Android tablet, tako da roditelji ne moraju da kupuju zaseban uređaj.

Kids Tab

Samsung Galaxy Tab 3 Kids ima TFT ekran od 7 inča, prednju kameru od 3 MP i zadnju od 1.3 MP. Ovaj model koristi Android 4.1 OS a pokreće ga 1.2GHz dvojezgarni procesor. Poseduje i zaštitni poklopac koji ga štiti od padova i ogrebotina, kao i C-Pen za interaktivnije dečje iskustvo.

Tablet je dostupan po ceni od 18.000 dinara u tarifi Vip Online 15, na 12 mesečnih rata, i dobija se u paketu sa Vodafone Wi-Fi ruterom koji omogućava istovremeno bežično povezivanje do 10 mobilnih uređaja/korisnika.

Leave a Reply