Mobile · Operateri

Prvi Telenor kupci Galaxy Note 3 na poklon dobijaju GALAXY Gear pametni sat

Samo nekoliko dana posle svetske premijere, Samsung GALAXY Note 3 od sutra će biti dostupan za naručivanje i kupcima u Srbiji. Telenor je i jedini operator na tržištu koji će poslednji model iz Samsungove GALAXY Note porodice moći da ponudi u beloj boji.

Prvi kupci koji naruče Samsung GALAXY Note 3 na poklon će dobiti crni Samsung GALAXY Gear ručni sat koji predstavlja poslednju inovaciju kada su mobilni uređaji u pitanju.

GALAXY Note 3 ima ekran veličine 5.7 inča i Full HD AMOLED ekran, četvorojezgarni procesor brzine 2.3 gigaherca i kameru od 13 megapiksela. Radi na Android 4.3 operativnom sistemu i ima 3 gigabajta RAM memorije.

Samsung Galaxy Note 3 + Gear

Ovaj pametni uređaj je lakši i tanji od svog prethodnika, ima još veći ekran, poleđinu koja podseća na kožu i nove funkcionalnosti. Između ostalog, korisnici će moći da rade više stvari istovremeno jer ovaj telefon omogućava simultani rad dve i više aplikacija, a Telenorova Pametna mreža koja se svakodnevno unapređuje omogućiće besprekorno korisničko iskustvo.

GALAXY Gear je ručni sat osetljiv na dodir koji “priča” sa pametnim telefonom – tako da ne morate da vadite telefon iz džepa ili tašne svaki put kada vam je potreban. Pomoću njega možete da kontrolišete muziku, instalirate aplikacije, pravite fotografije i video snimke zahvaljujući kameri ugrađenoj u kaiš, a omogućava čak i telefonske razgovore zahvaljujući opciji S Voice.

GALAXY Note 3 telefon donosi korisnicima nove mogućnosti za dinamično pričanje priča iz svog svakodnevnog života i nove načine za izražavanje strasti prema poslu, igri i životnim iskustvima.

Poručivanje se vrši na zvaničnom Telenorovom veb sajtu.

Leave a Reply