Mobile

Prvi touchscreen fiksni telefon Gigaset SL 910

Ono što tablet računare i smart telefone čini zabavnim i izuzetno jednostavnnim za korišćenje sada je i sastavni deo fiksne telefonije. Touchscreen Gigaset telefona SL910 čini ulazak u meni i liste poziva, kao i samo pozivanje brojeva vrlo jednostavnim. Prvi full-touch telefon ima odličnu rezoluciju, što je od velike važnosti za interfejs, displej poziva sa slikom i foto slajd u standby modu. Metalni okvir visokog sjaja, crni poklopac za bateriju i hromirana osnova čine ga elegantnim, pa samim tim i idealnim za korisnike istančanog ukusa. Ovaj model je u potpunosti osvojio žiri i dodeljena mu je „Red dot” nagrada za dizajn.

Interfejs možete podesiti u skladu sa vašim potrebama. Na primer, sadržaj displeja u standby modu može biti organizovan na vrlo jednostavan i praktičan način: kalendar, analogni sat, najvažniji kontakt telefoni i fotografije kontakata, posebne funkcije kao što su bebi monitor, lista poziva, a samo jednim pokretom prsta sve ove opcije moguće je smestiti na sam displej. Zvuk zvona prilagođen je kućnoj upotrebi, a Picture Clip funkcija obezbeđuje prikaz fotografije onoga koji poziva. Po uspostavljanju poziva možete koristiti ikonicu za handsfree, kao i opciju stavljanja poziva na čekanje; možete podesiti jačinu zvuka ili utišati mikrofon, kao i pristupi imeniku.

Displej prirodnih boja

O kvalitetu boja kolor displeja od 6.8 cm x 4.5 cm najbolje svedoče same fotografije. Interna memorija slušalice ima kapacitet od 240 fotografija od kojih je moguće napraviti automatski slideshow.

Vrhunski kvalitet zvuka čak i prilikom upotrebe handsfree

Integrisani handsfree sa jakim zvučnikom vrlo je praktičan za svakoga ko želi da razgovara sa više ljudi istovremeno, kao i za svakoga ko želi da mu tokom poziva ruke ostanu slobodne. Zahvaljujući četiri različita handsfree profila jačinu zvuka moguće je prilagoditi ličnim potrebama u zavisnosti od zvukova koji dolaze iz neposrednog okruženja.

Dovoljno mesta za sve prijatelje

U veliku kontakt listu Gigaset flagship telefona moguće je smestiti sve rođake i prijatelje. U imenik staje i do 500 vCard unosa i to osam brojeva za svaki. Za svaki kontakt možete uneti i fotografiju koja se prilikom poziva prikazuje na displeju. Važne brojeve je moguće smestiti i na samom displeju. Radi ažuriranja kontakata slušalicu Gigaset telefona SL910 možete sinhronizovati sa Outlook-om Mac ili PC računara, pri čemu se putem Bluetooth-a ili mini USB kabla povezujete sa PC računarom i besplatnim Gigaset QuickSync softverom.

Leave a Reply