Mobile

Prvih 50 brojeva Mobija – magazina za sve mreže

Prvih 50 brojeva Mobija Povodom izlaska 50. broja magazina Mobi, u prelepom ambijentu italijanskog restorana “Trattoria all` angolo” u Beogradu, održan je koktel na kojem su proglašeni pobednici velikog MMS konkursa

Najtiražniji i najčitaniji domaći magazin o mobilnim komunikacijama i uslugama – Mobi – obeležio je, koktelom u italijanskom restoranu “Trattoria all` angolo” u Beogradu, izlazak 50. broja. Koktelu su prisustvovali predstavnici svih domaćih distributera i zastupnika proizvođača mobilnih telefona poput Nokije, Sony Ericssona, Samsunga, HTC-a, LG-ja, HP-a, mt:s-a i Vipa, kao i predstavnici advertajzing agencija, PR kompanija i nekoliko medijskih kuća.

U ime Color Press Groupe, koja izdaje Mobi magazin, prisutne su pozdravili Milica Milić,direktor korporatvnih komunikacija Color Press Group, i Marko Čavić, glavni i odgovorni urednik, proglasivši pobednike velikog MMS konkursa. Prvu nagradu dobio je Ivan Videnović iz Knjaževca, drugu Miloš Bjelica iz Niša, a treću Darko Sijerković iz Crne Gore. Svi pobednici dobili su vredne nagrade – Nokiju 5610 XpressMusic i uramljenu fotografiju koju su poslali na konkurs.

O Mobi magazinu

Mobi je najmlađi domaći magazin iz oblasti mobilnih telekomunikacija i jedini te vrste čiji se tiraž odituje u ABC Srbija. Prosečni tiraž je 35.000 primeraka na mesečnom nivou, sa rejtingom od oko 72.000, prema analizama Strategic marketinga iz Beograda. Mobi prati dešavanja na tržištu mobilnih telekomunikacija i usluga i, zajedno sa čitaocima sa kojima je u stalnom kontaktu, kreira sadržaj po meri svakog korisnika mobilne telefonije.

Ubedljivo je najčitaniji magazin te vrste kod nas, kao i jedan od najčitanijih iz oblasti IT-a. Tokom pet godina postojanja, Mobi je uspostavio saradnju sa gotovo svim legalnim domaćim distributerima usluga i mobilnih telefona i operatorima u Srbiji. Poseban je po svojoj koncepciji i jedini je domaći magazin koji komunicira sa svojim čitaocima putem SMS četa.

Leave a Reply