gs4-baterija
Mobile

Rezervna baterija i punjački kit za Samsung Galaxy S4

Iz nekog besmislenog razloga (zapravo i nije sa profitske), sa klijentske strane gledano,Samsung je jedan od poslednjih proizvođača telefona na svetu koji omogućava svojim kupcima da menjaju baterije.

Naravno industrija je odustala od  zamenjivih  baterija, kako bi skratila životni vek proizvoda i forsirala zamenu i kupovinu novih telefona. Jednostavno, ukoliko ne možete zameniti bateriju, već nakon godinu dve sve baterije izgube i više od 80% kapacitivnosti.

gs4-baterija

Ali za sada, Samsung omogućava zamenu baterija i dodatne punjačke kitove, a na konferenciji za medije tokom lansiranja Galaxy S4 izjavili su da ne planiraju da slede ovaj negativni trend. Kao što znate, GS4 ima izmenjivu bateriju ispod poklopca koji se takođe može zameniti onim kojiomogućavabežično punjenje. Takođe, ispod poklopca je i ležište za  microSD kartice, još jedna prednost koju su recimo HTC Apple  izostavili.

Samsung je otišao i dalje od toga.  Samsung je objavio službene rezervne baterije i punjač za uređaj. Dostupan je  kid većsada preko različitih online prodavnica, a možete kupiti kit za punjenje  koji uključuje zamensku bateriju 2600mAh, punjač, ​​i novi kabel.

Velika prednost koju Samsung Galaxy serija ima u odnosu na konkurenciju. izvor: AndroidRevija.com

Leave a Reply