Mobile

Samsung [email protected] 322 novi Dual SIM telefon

Samsung Electronics, svetski lider u oblasti mobilne tehnologije, najavio je Samsung [email protected] 322 mobilni telefon, idealno rešenje za one koji traže uređaj za upravljanje svojim društvenim životom, ali i poslovnim, ako je potrebno.

Ova revolucionarna kombinacija Dual SIM kartice i QWERTY tastature predstavlja prekretnicu u korišćenju mobilnih telefona, jer nudi korisnicima jedinstven nivo slobode i kontrole. [email protected] 322 je ultimativni izbor za one sa bogatim društvenim životom koji treba izbalansirati sa poslovnim obavezama”, rekao je JK Shin, predsednik i direktor poslovne jedinice za mobilne komunikacije Samsung Electronics.

Samsung- [email protected] 322 je mobilni telefon koji pruža pogodnosti za krajnje korisnike u pokretu. Bez obzira da li su potrebne za posao ili zadovoljstvo, Dual SIM kartice omogućavaju pogodan i praktičan korisnički doživljaj, dok intuitivan interfejs čini telefon neverovatno jednostavnim za upotrebu. Sa Samsung [email protected] 322 korisnici mogu da upravljaju svim aspektima svog života – bilo da je to posao, kuća ili zabava.

DUOS Dual SIM kartice nude korisniku jedinstven nivo fleksibilnosti. Određeni taster nudi praktičan pristup bilo kojoj od kartica, kako bi korisnik mogao da pristupi odvojenenim telefonskim brojevima na istom aparatu – oni su u stanju da upućuju pozive pod optimalnim planom poziva ili da imaju pokrivenost, dok razdvajaju privatni život i posao, ako je potrebno.

Inteligentan, inovativan i intuitivan optički trakpad radi u kombinaciji sa QWERTY tastaturom za sveobuhvatno i odgovarajuće svestrano korisničko iskustvo. Korišćenje funkcija na telefonu je brzo i jednostavno sa prečicama na QWERTY tastaturi koje omogućavaju brz pristup meniju, a prečice su takođe izgrađene da pomognu proces kucanja – pojednostavljivanje web i e-mail ulaza, tradicionalno najproblematičnijih područja upotrebe telefona.

Korisnici takođe mogu uvek da uživaju u društvenom životu sa punim, celodnevnim pristupom svojim omiljenim društvenim medijima, kao što su Facebook i Twitter, sa nizom multimedijalnih opcija. Prečice za Facebook i Twitter su dostupne na Smart Home ekranu i omogućavaju korisnicima da se lako i u trenutku povežu sa svojim društvenim grupama.

Osim toga, ’smart home’ toolbar obezbeđuje automatsko ažuriranje na Facebook i Twitter mrežama. Unapred instalirane instant poruke, kao što su MSN, Yahoo, Google Talk, omogućavaju korisnicima da četuju sa svojim prijateljima u bilo kom trenutku, na bilo kom mestu. Pomoću Bluetooth messenger-a, korisnici mogu uživati u besplatnom četu. Automatska Pull E-mail funkcija nudi napredno mejl iskustvo, znajući potrebu da korisnici često proveravaju svoje mejlove. Umesto toga, uređaj će ih jednostavno obaveštavati kada su primili e-poštu, čime se štedi vreme i strpljenje.

Poboljšani interfejs i DUOS UX omogućavaju korisniku da dodeli zadatke na početnom ekranu za lak i brz pristup informacijama i za funkcije koje su potrebne. Uređaj je takođe opremljen kamerom rezolucije 1,3 megapiksela, dok USB priključak 2.0 omogućava brz prenos podataka između uređaja.

Samsung-Ch @ T 322 će inicijalno biti pokrenut u Rusiji, u novembru, a zatim prelazi na zemlje bivšeg Sovjetskog saveza, Jugoistočnu Aziju, Indiju, Kinu, Bliski Istok i Afriku.

Leave a Reply