Mobile

EISA nagrada za Samsung G810

Može li mobilni telefon da zaista obuhvati sve raspoložive opcije u samo jednom pakovanju? Sa modelom SGH-G810 Samsung mobilni telefon je prihvatio izazov i spojio mnoštvo multimedijalnih opcija sa vrhunskom tehnologijom u oblasti mobilne telefonije.

Tim za razvoj proizvoda u kompaniji Samsung mobile pokazao je posebnu veštinu i prefinjenost u dizajniranju modela SGH-G810. Dok sa jedne strane ovaj mobilni telefon ima poseban stil i privlačnost, kao telefon sa klizačem (slajder telefon), sa druge strane se prikazuje u obliku visokokvalitetne digitalne kamere, sa integrisanim kliznim kapkom za objektiv.

Bez obzira da li želite da napravite fotografiju ili video snimak: kamera od 5 megapiksela visoke rezolucije, ugrađena u elegantni slajder, tu je da zabeleži svaki trenutak vredan pamćenja.

A ukoliko je pomalo mračno, ksenonski blic vodi računa da osvetljenje bude savršeno – tako da svaka fotografija koju napravite bude pravi profesionalni portret. Štaviše, model SGH-G810 dolazi u paketu sa obimnim opsegom dodatnih opcija za kameru, što praktično sâm mobilni telefon čini profesionalnom digitalnom kamerom, koja u sebi sadrži funkcije mobilnog telefona!

Ovaj svestrani uređaj u stanju je čak i da obrađuje fotografije i video filmove koje ste snimili. A ako želite da podelite svoje lične uspomene, možete da prenesete fotografije sa svog mobilnog aparata na svoj TV u dnevnoj sobi putem TV izlaza – isto se naravno odnosi na vaše video snimke sa odmora, u realnom vremenu.

A kako biste bili sigurni da se nećete izgubiti na putu, tu je GPS funkcija na dohvat ruke – brza i pouzdana, čak i na najudaljenijim mestima.

Leave a Reply