samsung
Mobile

Samsung Galaxy A3 u Vip ponudi po ceni vec od 1 dinara

U Vip ponudu stigao je Samsung Galaxy A3, do sada najtanji smart telefon ovog proizvođača, sa kućištem debljine samo 6.9 milimetara koje je u potpunosti izrađeno od metala. Uređaj je kreiran prvenstveno za mlade korisnike koji prate trendove pa je njegov prefinjeni dizajn upotpunjen naprednim funkcijama za povezivanje sa društvenim mrežama, uz mnoge opcije koje nude i mnogo skuplji modeli Galaxy serije.

Super AMOLED ekran veličine 4.5“ poseduje tehnologiju adaptivnog displeja koja omogućava jasnije fotografije sa dubljim kontrastom i živopisniji video sadržaj u praktično svakom okruženju. Zahvaljujući prednjoj kameri od 5 MP i inovativnim funkcijama kao što su Wide Selfie, Palm Selfie, Beauty Face i Rear-cam Selfie, korisnici mogu da naprave popularne selfije u visokoj rezoluciji, uz automatsko detektovanje i fokusiranje lica, i da to brzo i lako podele na svojim omiljenim društvenim mrežama.

1.2 GHz quad-core procesor obezbeđuje skladan multitasking i brže iskustvo pregledanja sadržaja. Pored toga ovaj model poseduje popularne funkcije koje odlikuju i ekskluzivne Galaxy uređaje, poput Ultra-Power Saving Mode, Private Mode i Multiscreen.

Samsung Galaxy A3 dostupan je prvo u Vip ponudi, u crnoj i beloj boji, po ceni već od 1 dinara u tarifi Smart 3000, i na 12 mesečnih rata od 1500 din bez kamate, u tarifi Smart 1000.

Leave a Reply