galaxy-express
Mobile

Samsung GALAXY Express

Samsung je predstavio Samsung GALAXY Express, funkcionalno veoma bogat multimedijalni uređaj koji čini očaravajuće brzu 4G LTE mrežu dostupnu svima. GALAXY Express nudi odličnu izvedbu i povezivanje, jednostavno korištenje i vrhunsku bateriju kako bi korisnicima omogućio ugodnije svakodnevno iskustvo.

galaxy-express

GALAXY Express je 4G LTE pametni telefon koji se zasniva na vrednostima, dizajniran za mlade korisnike koji vreme provode na društvenim mrežama. Brže multimedijalno povezivanje i preuzimanje informacija, znači manje čekanja i više uživanja. Pretraživanje interneta je super brzo, a video i tekstualni chat je besprekorno stabilan i siguran putem 4G LTE mreže.

sge5

Deljenje informacija nikad nije bilo lakše sa Samsungovim jedinstvenim mogućnostima deljenja informacija na GALAXY Expressu. AllShare Play omogućuje daljinsko deljenje sa uređaja na uređaj kako bi se slobodno delili i reprodukovali sadržaji na Samsung Smart TV-u i pametnim mobilnim uređajima, te ste tako uvek povezani putem samo jednog naloga bilo gde i bilo kad.

Osim toga, zahvaljujući funkciji S Beam sad možete jednostavno dodirnuti i preneti svoj omiljeni film ili najnovije pesme, a sve to samo dodirom na drugi uređaj kako biste u realnom vremenu uživali u deljenu trenutaka koji tako brzo prolete. Mobile High Definition Link (MHL) je jednostavan interfejs  koji omogućuje da spojite svoj pametni telefon direktno na bilo koji HD ekran za praktično i udobno gledanje. Near Field Communication (NFC) dopušta automatski prenos teksta ili fajlova bežično na drugi NFC uređaj, omogućujući neposredno bežično deljenje i gledanje.

GALAXY Express donosi izvanredne performanse na velikom, 4,5-inčnom, živopisnom i kristalno čistom Super AMOLED Plus ekranu koji omogućuje korisnicima da gledaju video-zapise, fotografije i web stranice sa većom jasnoćom. Opremljen Android Jelly Bean operativnim sistemom, ovaj uređaj neverovatno brzo reaguje, a prelazi su brzi i besprekorni. Atraktivan je, zgodno i tanko dizajniran, te dobro naleže u ruci, što GALAXY Express čini ugodnim za korišćenje u svakoj prilici.

Leave a Reply