samsung-galaxy-star-pocket-neo-phones
Mobile

Samsung GALAXY Pocket Neo

Kompanija Samsung namenila je Samsung GALAXY Pocket Neo mladima zbog pametnih funkcija, povezivanja putem dve SIM kartice, niza aplikacija i multimedijalnih sadržaja, kao i zbog elegantnog dizajna

Kompanija Samsung Electronics danas je predstavila uređaj GALAXY Pocket Neo sa inteligentnim funkcijama i funkcijom dvostruke SIM kartice što pruža mogućnost povezanosti i zabavu. Savršen za mlađu generaciju korisnika mobilnih telefona, GALAXY Pocket Neo poseduje elegantan i kompaktan dizajn, a opremljen je Android 4.1 (Jelly Bean) Android operativnim sistemom, navigacijom i mogućnostima razmene multimedijalnih i drugih sadržaja.

 

samsung-galaxy-star-pocket-neo-phones

Uređaj poseduje kompaktan i zaobljen oblik zbog čega će lako stati u vaš džep ili malu tašnu, kao što se sasvim prirodno mogu koristiti jednom rukom. odlikuju ga glatke i čiste linije, kao i elegantan i prefinjen dizajn. GALAXY Pocket Neo pokreće procesor od 1GHz i 850 MHz, što omogućava prosečne performanse,  uređaj poseduje 4GB interne memorije koja se može proširiti do 32GB.

Sa kombinacijom platforme Android 4.1 (Jelly Bean) i pojednostavljenog Touchwiz interfejsa,  GALAXY Pocket Neo pruža lako korisničko iskustvo, prelazak sa aplikacije na aplikaciju, slikanje i razmenu fotografija kao i prilagođavanje osnovnog ekrana u samo nekoliko koraka. Softver pruža i efikasnije korišćenje CPU i duže trajanje baterije, što znači da će korisnici moći duže da razgovaraju i pregledaju multimedijalne sadržaje. Instalirani programi nude prečice od samo jednog klika do podataka o vremenu i drugim nedavno korišćenim aplikacijama za brz i lak pristup obaveštenjima u realnom vremenu. Intuitivnim korisničkim interfejsom koji reaguje na pokret, uređaj može da detektuje jednostavne pokrete i da inteligentno dovrši uobičajene zadatke.

Kada ne mogu da odgovore na neki poziv, korisnici mogu jednostavno da okrenu uređaj kako bi utišali zvono.

Dual SIM funkcija obuhvata podešavanja za jednostavno upravljanje pozivima i bezbednošću. Koristeći funkciju Always On, nema razloga da propustite nijedan poziv jer imate mogućnost prosleđivanja poziva na drugu SIM karticu čak i kada telefonirate koristeći prvu. Dual SIM je savršeno rešenje za one koji koriste svoj uređaj za poslovne i lične svrhe ili za one koji traže veću fleksibilnost kad je reč o planovima korišćenja i pokrivenosti.

Pored toga, sa poboljšanim korisničkim iskustvom uz opcije Quick Panel i Widget, prebacivanje sa jedne na drugu SIM karticu na osnovnom ekranu nikad nije bilo lakše. Korisnici čak mogu da izaberu jedan od brojeva kada šalju tekstualnu poruku jer na istoj strani postoje dva različita dugmeta za slanje za dva broja. Raspoloživost verzija Single SIM ili Dual SIM varira od tržišta do tržišta.

Leave a Reply