Google Android · Mobile

Samsung GALAXY Pro

Samsung lansira model GALAXY Pro, smart telefon zbog kog će vam posao i društveni život biti na dohvat ruke. Kompanija Samsung Electronics Ltd predstavila je smart telefon GALAXY Pro. Sa Samsungovom integrisanom platformom Social Hub Premium i inovativnom dual-input kontrolom putem tač-skrina i kompletne QWERTY tastature, model GALAXY Pro predstavlja savršenog poslovnog partnera i sekretara za vaš Smart život. Samsung GALAXY Pro će se pojaviti u prodaji krajem marta, prvo u Velikoj Britaniji, a zatim i u ostalim evropskim zemljama, na Bliskom istoku, u Jugoistočnoj Aziji i Indiji.

Samo jednim dodirom Samsung Social Hub Premium omogućava pristup svim vašim e-mail adresama, instant porukama i nalozima na društvenim mrežama. Uz brzinu i dual-input interfejs modela GALAXY Pro, moći ćete da uvek budete u toku sa svojim poslovnim i društvenim životom. Preko platforme Android™ 2.2 Froyo, GALAXY Pro pruža pristup mnoštvu od preko 150.000 aplikacija na Android Market™, čime se za vaš mobilni život otvara čitav jedan svet novih mogućnosti.

„Samsung GALAXY Pro je savršen uređaj za profesionalce koji žele da upravljaju gustim rasporedom svog poslovnog i društvenog života“, izjavio je Dž.K. Šin, predsednik i direktor Samsungove kompanije za mobilne komunikacije. „Kada želite da uvek budete jedan korak ispred svih u igri, vi zapravo hoćete smart telefon koji može da vam pruži neophodnu oštrinu. Uz momentalan pristup poslu i društvenim zajednicama preko platforme Social Hub Premium, kao i beskrajno mnogo aplikacija koje obezbeđuje Android Market, telefon GALAXY Pro vam daje upravo onakvu oštrinu kakva vam je potrebna.“

GALAXY Pro dolazi sa programom za uređivanje dokumenata Think Free, koji omogućava pregledanje i ispravljanje dokumenata nastalih u programima MS Word, Excel i PowerPoint, a sve to dok ste u pokretu. Sve to čini model GALAXY Pro efikasnijim i produktivnijim na radnom mestu.

Social Hub Premium

Samsungova platforma Social Hub Premium idealno je rešenje za korisnike koji stalno moraju da žongliraju između poslovne i društvene komunikacije, da koriste više društvenih mreža i primaju velike količine poruka i elektronske pošte. Social Hub Premium čini vaš život jednostavnijim jer spaja sve vaše elektronske adrese, sajtove za društveno umrežavanje i i naloge za instant poruke na jednom mestu, što vam omogućava trenutan pristup svim vidovima komunikacije. Proverite poruke sa Tvitera, novitete sa Fejsbuka, odgovorite na mejlove od vašeg šefa i šaljite poruke prijateljima, a sve to sa centralne liste kontakata. Sa telefonom GALAXY Pro možete uvek da budete na vezi i da brzo odgovarate na poruke tako da vam nikada ništa ne promakne.

Aplikacije i servisi

Sa svojom platformom Android™ 2.2 Froyo, model GALAXY Pro vam pruža pristup mnoštvu od preko 150.000 visoko kvalitetnih aplikacija i servisa koje nudi Android Market™. To znači da putem ovih aplikacija možete da svoj GALAXY Pro prilagodite tako da savršeno odgovara vašem Smart životu. Preuzmite najnovije igrice koje će vas zabaviti dok putujete, koristite mape i servise za lokacije kako biste stizali na svoje sastanke na vreme, pratite najnovije vesti kako biste bili bolje informisani od konkurencije.

Dual-Input kontrola

Sa dual-input kombinacijom tač-skrina i QWERTY tastature Samsungovog modela GALAXY Pro, potpuno ste opremljeni da reagujete, javite se ili odgovorite u duplo bržem roku. Za brzo i tačno kucanje QWERTY tastatura nudi proračun tačnosti. Za intuitivno i lako kucanje, tač-skrin ima opciju upravljanja dodirom, tzv. fingertip control. Kombinacija ova dva rešenja nudi brz i poboljšan korisnički doživljaj koji je u stanju isprati sve one brojne obaveze koje život donosi.

Kako bi vam omogućio da podelite sva svoja iskustva na svim društvenim mrežama, Samsung GALAXY Pro ima kameru od 3.0 megapiksela za fotografisanje i video snimanje. Slike se mogu pregledati na kristalno jasnom displeju od 2.8 inča pre nego što se postave onlajn. Podrške WiFi i Bluetooth će vam obezbediti da stalno budete na vezi i da uvek budete spremni da delite sadržaje.
Izvor MI2Mobile

Leave a Reply