Mobile

Samsung Galaxy Round sa zakrivljenim ekranom i zvanično predstavljen

Galaxy Round_Combination (Large)

Novi uređaj poseduje prvi komercijalizovani ful HD Super AMOLED fleksibilni displej na svetu

Kompanija Samsung Electronics Ltd. danas je predstavila GALAXY ROUND, prvi smart telefon na svetu sa zakrivljenim displejom. Samsung je oduvek bio inovator na polju mobilnih displeja uvođenjem ekrana u boji kao što su TFT-LCD, AMOLED i Super AMOLED fleksibilni displej za svoje mobilne proizvode. Sa ovom pionirskom tehnologijom zakrivljenih displeja, model GALAXY ROUND predstavlja spoj najmodernijih inovacija na polju ekrana smart telefona sa jedinstvenim funkcijama dizajna. Elegantan i tanak, model Samsung GALAXY ROUND poseduje ful HD Super AMOLED displej od 5.7”, njegova debljina je 7.9mm a težina 154g. Ovaj uređaj nudi osećaj udobnosti u ruci korisnika kao i ekskluzivno iskustvo zakrivljenog ekrana.

Galaxy Round_Dynamic1 (Large)

Kao rezultat zakrivljenog dizajna, korisnici mogu da iskoriste iskustva koja integrišu tu osobinu, poput opcije Roll Effect koji omogućava korisnicima da lako provere informacije kao što su datum, vreme, propušteni pozivi i baterija kada je ekran isključen, kao i funkciju Gravity Effect za stvaranje vizuelne interakcije sa ekranom naginjanjem uređaja. Kad je reč o muzici, opcija Bounce UX omogućava korisnicima da kontrolišu svoju muziku. Kada je displej uređaja GALAXY ROUND isključen dok muzički plejer radi, kratakim pritiskom na levu stranu uređaja, uređaj će ponovo odsvirati prethodnu pesmu dok će kratkim pritiskom na desnu stranu početi da svira sledeća pesma. Što se tiče fotografija i video snimaka, opcija Side Mirror omogućava korisnicima da pristupe sadržaju albuma naginjanjem na levo i desno.

Galaxy Round_Dynamic3 (Large)

Veliki ekran uređaja GALAXY ROUND pruža dodatne prednosti korisnicima. Korisne funkcije One-Hand Operation pružaju korisnicima najčešće korišćene funkcije upravljanja na preferiranu stranu ekrana uređaja. Uređaj pruža veće mogućnosti multitaskinga pri čemu korisnici mogu u potpunosti da iskoriste veći ekran putem opcije Multi Window, koja omogućava korisnicima da otvore više od jedne aplikacije na ekranu, da koriste više različitih opcija jedne aplikacije istovremeno ili da lako razmenjuju sadržaje između aplikacija.

Galaxy Round_Dynamic2 (Large)

Samsung GALAXY ROUND može se naći u Koreji u luksuznoj smeđoj boji (Luxury Brown), a više boja će biti dostupno uskoro.

* Sve funkcije, osobine, specifikacije i druge informacije o proizvodu koje se navode u ovom dokumentu uključujući pogodnosti, dizajn, cenu, komponente, performanse, raspoloživost, sposobnosti i drugo podložni su promenama bez prethodne najave ili obaveze.

Leave a Reply