Mobile

Samsung Galaxy S II magazin T3 proglasio za telefon godine

Samsung Galaxy S II proglašen je za telefon godine na ovogodišnjem izboru za najbolje tehnološke uređaje magazina T3 – T3 Gadget Awords. To je prvi put za tri godine da je tu prestižnu nagradu osvojio telefon neke duge kompanije sem Apple-a i HTC. Popularni smartphone baziran na Androidu ima mnogobrojne korisnike i u Srbiji, a pobedio je u jakoj konkurenciji koja je uključivala iPhone 4, HTC Sensation, Motorolu Atrix, Sony Ericsson Xperia Arc, HTC Incredible S.

U ostalim kategorijama bilo je manje iznenađenja jer je nagradu za tablet godine dobio iPad 2, za kompjuter godine je proglašen Apple MacBook Air koji je dobio i nagradu za T3 dizajn, za televizor godine “Samsung EU55D8000”, za kameru godine Canon Powershot G12, za igračku konzolu “Majkrosoftov” “xBox Kinect”, koji je proglašen i za gadžet godine.

Za ovogodišnji tehnološki brend proglašen je Google, a za tehnološku ličnost godine izvršni direktor Facebook Mark Zakerberg. U izboru za najbolje i najinovativnije tehnološke aparate na svetu u poslednjih 12 meseci T3 Gadget Awords, koji se održava peti put, ove godine je učestvovao rekordni broj od 970.000 glasača.

Leave a Reply