Mobile

Samsung GALAXY S II nastavlja svoj uspeh

Kompanija Samsung Electronics Ltd, globalni lider u oblasti digitalnih medija i tehnologija digitalne konvergencije, objavila je da je Samsung GALAXY S II (model: GT-I9100) dostigao cifru od 10 miliona prodatih uređaja širom sveta, što znači da se prethodna brojka od pet miliona prodatih primeraka udvostručila za samo osam nedelja.

GALAXY S II je Samsungov najbolji smart telefonski uređaj. To je predivno tanak (8.49mm) i lagan dual-core smart telefon koji nudi spoj neverovatnog doživljaja gledanja pomoću SuperAMOLED Plus displeja i moćnih performansi, a sve na platformi Android, mobilnom operativnom sistemu sa najbržom stopom razvoja u svetu. Sledeća generacija smart telefona takođe obuhvata četiri Samsungova priključka za sadržaje i zabavu koji su besprekorno integrisani tako da omoguće trenutni pristup muzici, igricama, elektronskim knjigama i servisima za društveno umrežavanje.

„Od lansiranja krajem aprila 2011. godine, model GALAXY S II je nizao uspeh za uspehom u prodaji čime je pokazao da su Samsungove mogućnosti vodeće u toj industriji, kao i da je kompanija veoma posvećena tržištu smart telefona“, izjavio je Dž.K. Šin, predsednik i direktor Samsungove poslovne jedinice za mobilne komunikacije.

„Za samo pet meseci, GALAXY S II je doživeo veliki porast što je odraz ogromne popularnosti koju ovaj telefon ima kod potrošača širom sveta. Time što su potrošači izabrali GALAXY S II kao uređaj po sopstvenoj meri, doprineli su jakoj tržišnoj poziciji ovog smart telefona na svetskom nivou.“

Leave a Reply