Google Android · Mobile

Samsung GALAXY S II prodat u preko 5 miliona primeraka

Kompanija Samsung Electronics Ltd, globalni lider u oblasti digitalnih medija i tehnologija digitalne konvergencije, objavila je da je Samsung GALAXY S II (model: GT-I9100) dostigao rekordnu cifru od 5 miliona prodatih uređaja širom sveta.

GALAXY S II je Samsungov najbolji smart telefonski aparat. To je neverovatno tanak (8.49mm) i lagan dvojezgarni smart telefon koji predstavlja spoj fantastičnog doživljaja gledanja preko Super AMOLED Plus ekrana i neverovatnih performansi, što sve omogućava platforma Android, operativni sistem sa najbržim razvojem na svetu. Nova generacija smart telefona nudi i ekskluzivno pristupanje novim Samsungovim priključcima sa zabavnim i drugim sadržajima kojih ima ukupno četiri i svi su besprekorno integrisani kako bi omogućili trenutan pristup muzici, igricama, e-knjigama i servisima za društveno umrežavanje.

Rekord od 5 miliona prodatih primeraka postignut je za samo 85 dana, što je za 40 dana brže nego što je originalnom modelu GALAXY S trebalo da to postigne. Takav ritam prodaje će se još ubrzati jer je Samsung tek sada lansirao GALAXY S II u Kini, najvećem svetskom tržištu.

„Za samo nekoliko meseci Galaxy S II je preuzeo ulogu pokretača Samsungovih neverovatnih dostignuća u industriji smart telefona“, Izjavio je Dž.K. Šin, predsednik i direktor Samsungove poslovne jedinice za mobilne komunikacije. „Od svog lansiranja u maloprodaji krajem aprila, Galaxy S II je imao neviđen napredak. To odražava snažnu podršku operatera partnera širom sveta, koji su time što su izabrali Galaxy S II kao svoj najbolji uređaj iznova potvrdili da je reč o vrhunskom smart telefonu koji definiše čitavo tržište.“

Leave a Reply