Google Android · Mobile

Samsung GALAXY S III mini – kompaktni ali moćni smart telefon

Dizajn modela GALAXY S III inspirisan prirodom i intuitivna lakoća upotrebe u elegantnom i kompaktnom smart telefonu

Kompanija Samsung Electronics Ltd, globalni lider u oblasti digitalnih medija i tehnologija digitalne konvergencije, predstavila je model GALAXY S III mini, kompaktnu verziju vodećeg smart telefona GALAXY S III. GALAXY S III mini ima odlične performanse, intuitivnu lakoću korišćenja i dizajn inspirisan prirodom kao kod modela GALAXY S III što je sve spakovano u elegantan i kompaktan smart telefon sa ekranom od 4.0 inča. Ovaj model može da bude optimalan izbor za korisnike koji žele praktičniji smart telefon.

„Model GALAXY S III je predstavio nov koncept smart telefona koji je stekao ogromnu popularnost širom sveta. Sada se radujemo što možemo da taj revolucionarni dizajn, intuitivnu upotrebu i inteligenciju predstavimo i kod modela GALAXY S III mini, samo u kompaktnijoj formi“, izjavio je Dž. K. Šin, predsednik i direktor poslovne jedinice za IT i mobilne komunikacije u Samsung Electronics. „I dalje ulažemo maksimalne napore da pružimo izuzetna mobilna iskustva kako bismo ispunili najrazličitije potrebe naših korisnika.“

GALAXY S III mini pokreće platforma Android™ 4.1 (Jelly Bean), najnovija verzija najpopularnijeg operativnog sistema za smart telefone na svetu. Jelly Bean poseduje brzu, fluidnu i besprekornu grafiku zajedno sa novim Google Search™ iskustvom u čijem sklopu se sada nalazi i aplikacija Google Now™, koja vam donosi sve prave informacije, čak pre nego što pitate.

Elegantan i kompaktan, GALAXY S III mini poseduje isti revolucionarni dizajn i jednostavnu eleganciju kao i model GALAXY S III. Ultra-minimalistički zaobljeni okvir ovog modela nudi izuzetno prirodan osećaj, a takvo osećanje stvaraju i ekran inspirisan prirodom, teme za displej i melodije zvona. Lepi Super AMOLED displej od 4.0 inča pruža sadržajan doživljaj gledanja koji vam omogućava da pregledate multimedijalne i internet sadržaje u blistavim i kristalno jasnim bojama. Kompaktna veličina ovog modela omogućava korisnicima udobnost pri držanju i pruža mogućnost zgodnog korišćenja telefona jednom rukom.

Model GALAXY SIII mini je opremljen inteligentnom tehnologijom koja je osmišljena tako da interakcija sa telefonom bude izuzetno prirodna i intuitivna. S Voice, Samsungov napredni softver za prepoznavanje prirodnog jezika, omogućava vam da svojim glasom otključate telefon pomoću jednostavnih i prilagođenih komandi, ili da puštate svoje omiljene pesme, povećavate ili smanjujete jačinu zvuka, organizujete svoj raspored, ili automatski uključite kameru i počnete da slikate.

GALAXY S III mini razume i vašu gestikulaciju čime korišćenje telefona postaje lakše i prirodnije. Sa funkcijom Smart Stay, kamera telefona prati vaš pogled tako da će ekran ostati osvetljen dok god gledate u njega. Dok čitate poruku koju vam je poslao prijatelj, funkcija Direct Call vam omogućava da ga automatski pozovete jednostavnim podizanjem telefona do uha, a funkcija Smart Alert vas obaveštava o propuštenim pozivima ili nepročitanim porukama čim podignete telefon.

Razmena sadržaja putem modela GALAXY S III mini je veoma jednostavna i brza: njegova funkcija S Beam vam dopušta da objavite muzičku datoteku od 10MB za samo dve sekunde jednostavnim dodirom drugog uređaja sa funkcijom S Beam, uključujući GALAXY S III ili GALAXY Note II, čak i bez Wi-Fi ili mobilnog signala. Funkcija Buddy photo share takođe omogućava jednostavnu i trenutnu razmenu fotografija sa prijateljima, bilo direktno sa kamere telefona ili iz foto-galerije.

Leave a Reply