Google Android · Mobile

Samsung Galaxy S III prevazilazi očekivanja

S nestrpljenjem smo očekivali zvaničnu prezentaciju Samsung Galaxy S III modela u Beogradu da bismo se lično uverili u tvrdnje da je ovaj telefon trenutno najbolji na svetu. Već nakon nekoliko minuta predstavljanja modela bilo nam je jasno da je ovo telefon s izuzetnim kvalitetima.

Čim smo ga uzeli u ruke, uverili smo se da prednosti ovog telefona ne leže samo u njegovim brojnim funkcijama, pa tako telefon leži udobno u ruci zahvaljujući svom ergonomskom dizajnu.

Sa HD Super AMOLED displejom od 4,8 inča Galaxy S III nudi fantastično iskustvo gledanja multimedijalnog sadržaja. Samsung Galaxy S III, takođe, poseduje čitavu paletu dodatnih funkcija koje, na potpuno nov način, poboljšavaju performanse i korisničko iskustvo.

Funkcija “Pop up play” omogućava vam da puštate video-snimak bilo gde na ekranu dok istovremeno izvršavate druge zadatke, bez potrebe da zatvarate i ponovo puštate video-snimke dok proveravate elektronsku poštu ili pretražujete internet.

Kamera od 8 MP omogućava vam da slikate predmete i ljude u pokretu sasvim lako i bez ikakvog zastoja. S funkcijom “Burst shot”, koja trenutno slika dvadeset uzastopnih slika, i funkcijom “Best photo”, koja za vas bira najbolju od osam fotografija, Samsung Galaxy S III daće vam nezaboravno iskustvo prilikom fotografisanja. Ukoliko ste ljubitelj video-igara, uživaćete u vrhunskom doživljaju koji nudi hardver ovog telefona u kombinaciji s ogromnim izborom igrica na Telenor portalu Dobre Stvari. Jednako dobar doživljaj je i slušanje omiljenih muzičkih hitova, kao i gledanje video-materijala u visokoj rezoluciji.

Ovaj fantastičan telefon dostupan vam je već po ceni od 1 dinar uz Prenesi Premium postpejd pakete. Ne propustite jedinstvenu priliku da uživate u ovom sjajnom pametnom telefonu!

One thought on “Samsung Galaxy S III prevazilazi očekivanja

  1. NSkonzole igrice

    Mada ga svi hvale na sva usta, ipak se pomalo stice utisak da unapredjenja u odnosu na S2 i nisu bas tako drasticna. Ekran recimo ima bolju rezoluciju, ali je tehnoloski generacijski korak u nazad… A tek sto ga je tesko nahvatati kod operatera ovih dana… Nema ga k’o benzina ’94…

Leave a Reply