Google Android · Mobile

Samsung GALAXY S III prodat u 30 miliona primeraka za 5 meseci

Kompanija Samsung Electronics Ltd, globalni lider u oblasti digitalnih medija i tehnologija digitalne konvergencije, objavila je da je model GALAXY S III prešao cifru od 30 miliona prodatih primeraka širom sveta za samo pet meseci od svog debitovanja u mesecu maju

„GALAXY S III je i dalje ubedljivi favorit među korisnicima širom sveta. Činjenica da je ovaj model prešao tu cifru za pet meseci predstavlja još jedan rekord za kompaniju Samsung. Sa velikim ponosom i još većom motivacijom ćemo i dalje pružati našim korisnicima proizvode koje vole“, izjavio je Dž. K. Šin, predsednik i direktor kompanije za IT i mobilne komunikacije u Samsung Electronics. „U ime kompanije Samsung Mobile, želim da se zahvalim milionima korisnika širom sveta koji su izabrali model Samsung GALAXY S III.“

Šire posmatrano, tokom sličnog prodajnog perioda (150 dana), proslavljeni GALAXY S II, koji je lansiran u martu 2011, prodat je širom sveta u 10 miliona primeraka.

Model inspirisan prirodom, GALAXY S III, koji sada može da pređe na platformu Android™ 4.1 (Jelly Bean)*, predstavlja revolucionarni smart telefon koji poseduje inteligentne funkcije koje čine da vam svakodnevni život bude lakši. Fantastićni HD Super AMOLED displej od 4.8 inča omogućava korisnicima da pregledaju multimedijalne i internet sadržaje u slici fantastičnih boja i jasnoće. Kamera ovog uređaja razume ljudske pokrete zbog čega je korišćenje ovog telefona izuzetno prirodno i intuitivno. Moćni hardver ovog modela pobrinuće se za munjevito brzi rad uređaja i besprekoran multi-tasking.

Posvećena tome da pruži najbolje mobilno iskustvo svojim korisnicima, kompanija Samsung će nastaviti da radi na tome da obogati doživljaj korišćenja uređaja GALAXY S III. Sada korisnicima pruža mogućnost da istraže svoj lični stil kroz široku paletu novih boja koje su inspirisane prirodom. To su: Amber Brown – „ćilibar smeđa“, Garnet Red – „granat crvena“, Sapphire Black – „safir crna“ i Titanium Grey – „titanijum siva“. Samsung nudi i stalne nadogradnje softvera za ovaj uređaj, čime poboljšava korisničko iskustvo i omogućava svojim korisnicima da vode izuzetan život.

* Raspoloživost i vreme pojavljivanja ponude za prelazak na Jelly Bean zavisi od zemlje i mobilnog operatera.

**Svaka funkcija, osobine, specifikacije i drugi podaci o proizvodu koji se nalaze u ovom dokumentu, uključujući i dizajn, cenu, komponente, preformanse, dostupnost i mogućnosti podležu promenama bez prethodnog obaveštenja ili obaveze.

*** Android, Google, Android Beam, Google Search, Google Maps, Gmail, Google Latitude, Google Play Store, Google Play Books, Google Play Movies, Google Plus, YouTube, Google Talk, Google Places, Google Navigation, Google Downloads jesu zaštićeni proizvodi kompanije Google Inc.

Leave a Reply