Google Android · Mobile

Samsung Galaxy S nudi novi unapređeni Android 2.2

Samsung  je predstavio Android 2.2 (Froyo) usavršen za Samsung Galaxy S, pružajući korisnicima pristup novim karakteristikama, poboljšane navigacione aplikacije i unapređene performanse.

Android 2.2 će biti dostupan putem Kiesa, jedinstvenog Samsungovog kućnog programa za nadogradnju softvera. Kies se može preuzeti sa Samsungovog sajta koji je namenjen mobilnim telefonima (http://www.samsungmobile.com).

Galaxy S je Samsungov spretno dizajniran smart telefon, sa svetlećim AMOLED ekranom od 4 inča i aplikacionim procesorom od 1 GHz, koji nudi korisnicima inteligentno, impresivno i integrisano iskustvom mobilnog telefona. Android 2.2 ima unapređenu ponudu glasovnih GPS komandi preko Google mapeTM sa navigacijom, brži protok pomoću JIT(Just in Time) uređaja. Pored toga, ostale funkcije sadržaće i pretragu u pretraživaču, Adobe Flash Player 10.1, poboljšane opcije za prilagođavanje uz operativni sistem nadogradnje.

  • Google MapeTM sa navigacijom: GPS navigacioni sistem sa glasovnim navođenjem
  • Adobe Flash Player 10.1: Dozvoljava web pretraživaču da u potpunosti iskoristi čitav internet
  • Wizard podešavanje: Brzo prilagođavanje Galaxy S telefona i pristup mrežama sa lakoćom
  • Home Screen / Preview menija i Edit opcija : Preview sa pinch-zoom opcijom
  • Pretraga u pretraživaču: Google™, prevodilac, Wikipedia, rečnik

Unapređeni Android 2.2 biće dostupan u nordijskim zemljama od sredine oktobra 2010. a postepeno će se širiti na ostatak evropskog tržišta, Jugoistočnu Aziju, Bliski istok, Severnu Ameriku, Afriku i ostatak sveta.

Leave a Reply