s4-mini
Mobile

Samsung Galaxy S4 mini zvanično predstavljen

Galaxy S4 mini prvi put sam najavio 22. marta, da bi potom još nekoliko puta procurele informacije o S4 mini, a danas je Samsung konačno i zvanično predstavio Samsung Galaxy S4 mini, kompaktniju verziju najbrže prodavanog smartfona na svetu Galaxy S4 modela.

 

 

s4-mini

Mini verzija ima ekran dijagonale 4,3 inča i kameru sa zadnje strane sa 8 megapiksela, umesto 13-megapiksela na “velikom” S4. Težak je samo 107g i izuzetno kompaktan, ali uprkos slabijem dual core procesoru na 1.7GHz može se pohvali zavidnim performansama.

034 Samsung zvanično predstavio Galaxy S4 mini

S4 mini opskrbljen je svim onim funkcijama koje krase S4 kao što su Sound&Shot, koja na jedinstven način snima uz sliku i zvuk, kao i Panorama Shot, koja omogućava korisnicima da zabeleže celo okruženje u 360 stepeni.

Galaxy S4 mini će biti dostupan u dve boje, Bela – White Frost – „Beli mraz“ i Crna – Black Mist – „Crna izmaglica“. Komercijalna dostupnost Galaxy S4 mini, koji podržava bilo 4G LTE, ili 3G HSPA+ ili 3G Dual SIM, biće određena prema tržištu.

Pored S4 mini verzije, čekamo 20. jun kada se na sajmu elektronike u Londonu očekuje da će Samsung predstaviti još neke varijante S4-rke, uključujući verziju sa Zoom sa “pravom” kamerom i funkcijom zumiranja, kao i telefon otporan na vodu.

Samsung Introduces the GALAXY S4 mini %EC%B5%9C%EC%A2%85 Samsung zvanično predstavio Galaxy S4 mini

izvor: AndroidRevija.com

Leave a Reply