galaxz-s4
Mobile

Samsung GALAXY S4 u prodaji od 27. aprila

Kompanija Samsung Electronics predstavila je četvrtu generaciju linije GALAXY – telefonSamsung GALAXY S4 koji je osmišljen tako da vas poveže sa važnim stvarima u životu i učini vaš život još bogatijim i sadržajnijim.

s4

Očekuje se da će prodaja, u kordinaciji sa operaterima, krenuti od 27. aprila, nakon čega će ovaj uređaj biti dostupan i na svim Samsung prodajnim mestima u Srbiji.

„Shvatajući šta nam je u životu najvažnije, Samsung je model GALAXY S4 osmislio tako da zbliži ljude, čineći svakodnevni život kvalitetnijim. Ovaj uređaj je postavio standarde na polju inovacija u tehnologiji mobilnih telefona objedinjujući iskustva korisnika širom sveta, koji su nam pomogli da dizajniramo ovako elegantan i moćan telefon, rekao je Saša Oravec, direktor telekomunikacija Samsung Electronics za SEAD region i istakao: „Ponosni smo što će Samsungov model GALAXY S4 i korisnicima u Srbiji poboljšati način života i ispuniti želje onima koji su nestrpljivo čekali da se ovaj telefon pojavi na tržištu.“

551422 512345708829791 81065894 n Samsung GALAXY S4 dostupan korisnicima u Srbiji od 27. aprila

Full HD Super AMOLED ekran od 5 inča i još moćnija baterija smešteni su u vrhunski dizajnirano kućište, najtanje i najlakše do sada. Opremljen veoma brzim četverojezgarnim procesorom od 1.9 GHz, kao i kamerom od 13 megapiksela, ovaj multifunkcionalni telefon biće dostupan u dve boje – „mistično crna“ i „ledeno bela“, kasnije možemo očekivati i druge nijanse.

„Kompanija Samsung neprestano pomera granice na polju inovacija i svaka funkcija uređaja GALAXY S4 razvijena je na osnovu informacija koje smo dobili kroz interakciju sa milionima korisnika širom sveta“, naglasio je Saša Oravec i dodao: „Kompanija Samsung će uvek biti posvećena stvaranju inovacija koje su inspirisane potrebama ljudi i učinićemo sve da korisnici u Srbiji uvek budu među prvima koji će moći da zakorače u novu eru tehnoloških dostignuća.“

547707 512345728829789 1520035952 n Samsung GALAXY S4 dostupan korisnicima u Srbiji od 27. aprila

62650 512345722163123 1877576748 n Samsung GALAXY S4 dostupan korisnicima u Srbiji od 27. aprila

Zahvaljujući posebno napravljenoj Experience zoni u zgradi Kinoteke u Beogradu, gde je ovaj uređaj zvanično predstavljen, korisnici su mogli da uživaju u funkcijama telefona GALAXY S4samo mesec dana nakon zvaničnog predstavljanja u SAD. Predstavljanju nove Samsungove perjanice prisustvovao je veliki broj partnera i prijatelja kompanije, ali i brojne poznate ličnosti iz javnog i poslovnog života.

Značajni trenuci – više uživanja

Bogat je onaj život koji je ispunjen značajnim trenucima, a GALAXY S 4 će te specijalne trenutke ovekovečiti i podeliti sa drugima. GALAXY S 4 ima full HD Super AMOLED ekran koji omogućava da se te fotografije prikažu u najboljem svetlu. Ekran od 5 inča ima 441 ppi za neverovatan doživljaj prilikom gledanja. GALAXY S 4 ima i novu generaciju Gorilla® Glass 3” što ga čini izdržljivim saputnikom u svim životnim avanturama.

531789 512345772163118 1883062303 n Samsung GALAXY S4 dostupan korisnicima u Srbiji od 27. aprila

Opremljen primarnom kamerom od 13 megapiksela na poleđini, GALAXY S 4 može da se pohvali funkcijom Dual Camera koja omogućava obema kamerama, na prednjoj strani i poleđini, da istovremeno prave fotografije i video snimke. Kada fotografišu, korisnici mogu da biraju od mnoštva efekata koji mogu da spoje dve slike na prirodan način, kao i da prilagode dimenzije male slike unutar veće. Krajnji rezultat je izuzetna slika koja predmet fotografije i okruženje u koje je smeštena prikazuje na sasvim drugačiji način. S druge strane, funkcija Dual Video vam omogućava da pravite i primate grupne video pozive sa porodicom i prijateljima.

547531 512345855496443 1527069710 n Samsung GALAXY S4 dostupan korisnicima u Srbiji od 27. aprila

Funkcionalnost kamere se pruža dalje od funkcije Dual Camera, jer je uređaj opremljen i mnogim izuzetnim načinima fotografisanja koji obuhvataju Drama Shot, opciju koja vam omogućava da vidite svu akciju bez prekida, kao i Sound & Shot, opciju koja na jedinstven način čuva zvuk i glas dok se slika, zbog čega će specijalni trenuci biti ovekovečeni na najverninji mogući način, baš onako kako su se dogodili.

Ti značajni trenuci se automatski pamte u foto-albumu, koji poseduje novu funkciju Story Album. Sadržaji kao što su SNS postovi, beleške, lokacija i informacije o vremenskim prilikama, kao i fotografije i video snimci, automatski se skupljaju na telefonu kako bi stvorili foto-album koji je personalizovan, a u vezi sa vremenskim tokom specijalnih prilika i događaja. Ti jedinstveni albumi mogu da se naruče i isporuče kao offline foto-album putem novog partnerstva sa kompanijom Blurb*, tako da možete da sačuvate sve te dragocene trenutke kako biste ih gledali i iznova i iznova delili sa drugima.

603763 512345875496441 225804919 n Samsung GALAXY S4 dostupan korisnicima u Srbiji od 27. aprila

13856 512345878829774 240080414 n Samsung GALAXY S4 dostupan korisnicima u Srbiji od 27. aprila

Prave veze – spajanje ljudi

Samsung GALAXY S 4 omogućava prave veze sa ljudima u našem životu. To je mnogo više od ličnog uređaja u kom može da uživa jedan korisnik – izvlači maksimum iz naših veza i omogućava nam da lako razmenjujemo i doživljavamo mnoga životna zadovoljstva zajedno sa porodicom i prijateljima, gde god se nalazili.

Sa funkcijom Group Play, možete da uživate u muzici, fotografijama i igricama sa ljudima oko vas bez potrebe za Wi-Fi AP ili mobilnim signalom. Ova inovativna funkcija omogućava korisnicima da se povežu direktno sa drugima kako bi razmenjivali, puštali i zajednički stvarali sadržaj i zabavu u istom trenutku. Opcija Share Music omogućava korisnicima da im ista pesma svira na više sinhronizovanih telefona, što stvara najbolju atmosferu zabave.

GALAXY S 4 zbližava ljude jer ruši jezičke barijere. Putovanja u inostranstvo pretvara u užitak sa funkciojom S Translator koja nudi instant prevod koristeći tekstualni ili glasovni prevod na aplikacijama koje obuhvataju elektronsku poštu, SMS i servis ChatON. Takav trenutni prevod je moguć sa govora na tekst i obrnuto, a pobrinuće se za to da možete da se oslonite na ispravne informacije dok se nalazite u inostranstvu.

GALAXY S 4 podržava HSPA+42 Mbps i 4G LTE što znači da ćete moći da se oslonite na savršenu konektivnost gde god se nalazili u svetu. Posebno, LTE verzija podržava do Hexa-band koja omogućava funkcionisanje u svim oblastima sa LTE pokrivenošću, kao što omogućava globalni LTE roaming. Pored toga, TDD/FDD LTE Dual Mode verzija će biti predstavljena kasnije ove godine.

Iskustvo bez napora – neka sve bude udobnije

U današnjem svetu, tražimo pametne načine da učinimo život lakšim i sa manje stresa. GALAXY S 4 će se pobrinuti da zadaci budu bez napora i sa inovativnim funkcijama koje vam detektuju lice, glas i pokrete i nude kontrolu ekrana bez potrebe za aktivaciju dodirom.

Samsung Smart Pause vam omogućava da kontrolišete ekran svojim pogledom. Kada gledate video snimak, video se pauzira kada pogledate na drugu stranu, da bi odmah ponovo počeo kada vratite pogled. Samsung Smart Scroll vam dopušta da listate pretraživač ili elektronsku poštu gore i dole bez dodira ekrana. Ova opcija detektuje oči i prepoznaje pokret zgloba, a zatim lista stranice u skladu sa tim.

422073 512345985496430 73425654 n Samsung GALAXY S4 dostupan korisnicima u Srbiji od 27. aprila

Air View dopušta korisnicima da, držeći svoj prst iznad sadržaja, mogu da pregledaju sadržaj elektronske pošte, funkcije S Planner, galerije slika i video snimaka, bez potrebe da se otvaraju. Možete čak da gledate uveličani sadržaj na internet pretraživaču, ili telefonski broj koji ste zapamtili pod nekim brojem na tastaturi. Sa opcijom Air Gesture, možete da menjate muzičku traku, prelistavate internet stranicu, ili da prihvatite telefonski poziv zamahom ruke.

522103 512346515496377 577958142 n Samsung GALAXY S4 dostupan korisnicima u Srbiji od 27. aprila

Sa opcijom S Voice Drive možete da aktivirate komande putem kontrole glasom za optimizaciju dok vozite. Jednom kada se povežete sa Bluetooth-om u kolima, telefon automatski prelazi u način radnja koji je predviđen za vožnji pri čemu konvertuje tekst u govor tako da možete lako i bezbedno da proverite poruke bez potrebe da gledate u ekran.

532872 512346542163041 887646011 n Samsung GALAXY S4 dostupan korisnicima u Srbiji od 27. aprila

Optical Reader čini da ulažete manje napora jer automatski prepoznaje tekst, poslovnu kartivu ili QR informacioni kod, a pruža korisne funkcije kao što su prevođenje, poziv, slanje poruke i pretraživanje. Kod kuće, koristeći opciju Samsung WatchON, uređaj GALAXY S 4 će se pretvoriti u infracrveni daljinski koji upravlja vašim sistemom kućne zabave uključujući TV, risiver, DVD plejer, čak i klima-uređaj. Uz to, možete da uživate u različitim sadržajima kao što je TV uživo, kablovska TV i VOD – „video na naručivanje“ koja se bazira na bogatim informacijama koje pruža EPG (Electronic Program Guide – „Elektronski vodič kroz program“).

531878 512346645496364 829596669 n Samsung GALAXY S4 dostupan korisnicima u Srbiji od 27. aprila

Bolji život – briga o vašem zdravlju i kvalitetu života

Model GALAXY S 4 čini vaš život boljim jer vam pruža najnovije informacije o zdravlju i dobrobiti koristeći novi S Health softver. Kombinacija senzora koji su ugrađeni u uređaj sistematski i automatski prate vaše zdravlje, okruženje i još mnogo toga kako bi vam pomogli da poboljšate kvalitet života. Uz to, korisnici mogu da lako provere svoje zdravstveno stanje koristeći dnevnik ishrane, dnevnik vežbanja i monitor za spavanje kako bi uvek bili zdravi i u dobroj formi. (Neke funkcije su omogućene posebnim dodacima.)

Kako bi dodatno vodio računa o vašoj dobrobiti, Samsung Adapt Display pruža optimalni način pregledanja koji je prilagođen za svaki tip aplikacije, dok Samsung Adapt Sound nudi optimalni nivo i tip zvuka, personalizovan za svakog korisnika, kako biste izvukli najviše iz života.

Leave a Reply