Mobile

Samsung Galaxy S5 stigao u Telenor

Samsung Galaxy S5 stigao je u Srbiju i korisnici već sutra mogu da ga kupe u svim Telenorovim prodavnicama čak i po ceni od jednog dinara uz novi Premium paket. Oni najbrži uz njega će na poklon dobiti Samsung EO-SB330 Bluetooth Active zvučnike.

„U Telenoru pratimo trendove i trudimo se da našim korisnicima najnovije uređaje učinimo što pre dostupnim. U našoj Pametnoj mreži, koja omogućava velike brzine interneta, široku pokrivenost i sigurnost podataka, korisnici će moći će da iskoriste pun potencijal nove S ’petice’ “, kaže Branko Đorđević, menadžer za uređaje u Telenoru.

Lifestyle_05

Model Samsung Galaxy S5 koji se nalazi u Telenorovoj ponudi ima 16 gigabajta unutrašnje memorije, i postoji u ugljenocrnoj i svetlucavobeloj boji.

Samsung Galaxy S5 zvanično je predstavljen u Barseloni tokom događaja „Mobile World Congress“. Ima full HD ekran dijagonale 5,1 inča, otporan je na vodu i prašinu, ima visoko kvalitetnu kameru sa brzinom autofokusa od 0,3 sekunde, kao i merač brzine rada srca. Ovaj model pruža naprednu zaštitu podataka putem nove tehnologije skeniranja prsta, kao i sjajno Wi-Fi povezivanje.

Da podsetimo, uz nove postpejd Telenor tarifne pakete svi korisnici dobijaju brzi internet saobraćaj kako bi mogli da uživaju u svim prednostima pametnih telefona. Novi paketi sadrže i više minuta za razgovore ka svim mrežama kao i 5000 minuta u Telenor mreži. Nepotrošeni minuti, internet saobraćaj i SMS poruke mogu se preneti u naredna tri meseca, što korisnicima omogućava da maksimalno iskoriste saobraćaj koji plaćaju.

Svi koji sutra prošetaju Knez Mihailovom ulicom, ispred Telenorove prodavnice, moći će da se na Samsungovim promotivnim štandovima informišu o novom modelu telefona, učestvuju u nagradnom kvizu, slušaju Loco bend i osvoje jedan od tri telefona Samsung Galaxy S5.

Leave a Reply