galaxy-s6
Mobile

Samsung Galaxy S6 i S6 edge u Vipu na 24 rate i 40% popusta

Dva najmoćnija Samsung Galaxy telefonaS6 i S6 edge, stigla su u Vipovu ponudu, a operater je kao posebnu pogodnost obezbedio dodatni servis u slučaju oštećenja uređaja, poput kvašenja telefona ili fizičkog oštećenja ekrana, koji nisu obuhvaćeni standardnom garancijom. Dodatni servis će biti na raspolaganju korisnicima koji ove Samsungove modele kupe do kraja maja, uz ugovornu obavezu od 24 meseca.

galaxy-s6

Uz to, Samsung Galaxy S6  dostupan je na 24 mesečne rate od po 4.400 dinara, a S6 edge na 24 mesečne rate od po 5.200 dinara. Napominjemo da se u Vipu do 11. maja, uz određene Smart tarife, dobija i 40% popusta na pretplatu.

„Galaxy S6 i Galaxy S6 edge sam prvi put isprobao pre nešto više od mesec dana na premijeri u okviru Svetskog mobilnog kongresa u Barseloni i odmah konstatovao da je reč o jednim od najboljih uređaja na android platformi. Njihovom prodajom Vip podiže kvalitet ponude telefona koji podržavaju 4G LTE mrežu i korisnicima omogućava vrhunsko iskustvo u prenosu podataka i korišćenju svih drugih mogućnosti mreže najnovije generacije“, kaže Dejan Turk, direktor/CEO kompanije Vip mobile. On ističe da je Vipova 4G LTE mreža dostupna u većem delu Beograda, i u Pančevu, kao i da se nova mrežna tehnologija širi po Zlatiboru i Kopaoniku, a zatim su u planu i drugi veći gradovi širom Srbije.

Prvi kupac Samsung Galaxy S6 Ljubodrag Mojsilović je u Knez Muhailovoj ulici odmah uradio Oocla test brzine 4G LTE  mobilne mreže i konstatovao da je download preko 52 Mbs, a upload više od 24 Mbs.

Leave a Reply